Příspěvek od SamanFalco »
Nebrat.Mám ty nízké.Jsou sice pohodlné ale po třech letech nošení od podzimu do jara začnou praskat ve švech,ne niť ale umělina na té botě.Jsou dobré do břečky,mokrého sněhu,bahna ale na čekanou to není,nohy se v nich snadno zapotí až tak že se dají ponožky a vložka ždímat.Toma píše:A co boty Labrador cena kolem 2300.
Příspěvek od SamanFalco »
Ako prvé som si kúpil Nationplus. Mal som ich jednu zimu a potom som kúpil Everesty. Mám ich tretiu zimu a už ani nepamätám na pocit studených nôh. Bežne nosím veľ. 46, ale Everesty som kúpil 48 a s ponožkami sú OK na posed, chodenie je iné, chce to zvyk.Vojta píše:Ahoj, resim boty na zimni cekane. Rozhodl jsem se pro Kamiky. Procetl jsem toto tema a bral bych Everesty za tech 2 000 kacek z Amazonu,jak psal Lorinc. Ale to uz asi neni aktualni a tak dobre Anglictinou nevladnu.Ale pokud by o nich za tu cenu vedel,tak sem s nimi
. Jako nahradu jsem si vybral model Kamik Nationplus. Mate s nimi nekdo zkusenost? Budou take tak kvalitni jako Everesty? A jeste jedna vec - jakou vybrat velikost? Mam bezne 42 ale s tou silnou vlozkou nevim,zda budou 43 stacit na teplou ponozku a malou mezeru navic. Musim je objednat z e-shopu, v okoli nejsou k vyzkouseni. Diky za rady a tipy! Vojta