Teplá zimní bunda: Pinewood, Banner, ...
Teplá zimní bunda: Pinewood, Banner, ...
Zdravím všechny příznivce myslivosti. Vybírám novou zimní bundu nebo klidně komplet bunda + kalhoty, ktera nesusti a zároveň je v ní teplo.  Koukal jsem na Pinewood Siberia,  nebo něco od Banneru. Hillman mě po vybalení těžce zklamal jak nehorázně sustil. Doporučte prosím něco zaruceneho 

CZ 557 Lux 308Win., Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD
						Re: Teplá zimní bunda: Pinewood, Banner, ...
třetí rok mám afars extreme  na podzim bez vložky a když už hodně mrzne tak tam vrazím vložku a pohoda i v -20 a to jsem nosil jenom termo triko a mikinu od banera,hlavně je tichá nepromokne  http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=AFARS+BUNDA+EXTREME

CZ 550 american 308win.
						- 
				BwanaHunter
- Zkušený diskutér
Affars má táta a je poměrně spokojený, nešustí a je teplá, jen říká, že je poměrně těžší a hůř se mu v ní hýbe. Pak má ještě Blaser Argali Winter, kterou mám taky a shodneme se, že je lehká, nešustí, a jakoby o trochu míň teplá, takže ideál na kratší sezení, takové ty šoulačky s delším postáváním apod. Na posed na delší sezení nosím nejčastěji Chevalier, a spokojenost.

S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
já teda problém s pohybem nemám ale vybíral jsem si v krámě aby mi seděla a ta váha je větší ale jsou to vlastně dvě bundy.

CZ 550 american 308win.
Já mám komplet Pinewood Hunter Pro Xtreme, musím uznat, že malinko šustí, možná jsem na to až moc citlivý  , ale jinak jsem maximálně spokojený, -12°C, vítr, kolega v posedovém vaku, já v pohodě v termoprádle, svetru a tomhle kompletu, na naháňce v tlaku taky dobrý, když je teplo, rozepnu větrací zipy a pohoda, má plno vychytávek jako reflexní doplňky, kapsičky na náboje, atd.
 , ale jinak jsem maximálně spokojený, -12°C, vítr, kolega v posedovém vaku, já v pohodě v termoprádle, svetru a tomhle kompletu, na naháňce v tlaku taky dobrý, když je teplo, rozepnu větrací zipy a pohoda, má plno vychytávek jako reflexní doplňky, kapsičky na náboje, atd.

, ale jinak jsem maximálně spokojený, -12°C, vítr, kolega v posedovém vaku, já v pohodě v termoprádle, svetru a tomhle kompletu, na naháňce v tlaku taky dobrý, když je teplo, rozepnu větrací zipy a pohoda, má plno vychytávek jako reflexní doplňky, kapsičky na náboje, atd.
 , ale jinak jsem maximálně spokojený, -12°C, vítr, kolega v posedovém vaku, já v pohodě v termoprádle, svetru a tomhle kompletu, na naháňce v tlaku taky dobrý, když je teplo, rozepnu větrací zipy a pohoda, má plno vychytávek jako reflexní doplňky, kapsičky na náboje, atd.Re: Teplá zimní bunda: Pinewood, Banner, ...
Já měl za to že ten Hunter Pro Xtreme je spis ideální pro aktivní lov a ne zrovna dvakrát na zimní sezení. Aspoň to tak pisou v katalogu.

CZ 557 Lux 308Win., Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD
když na ní koukám tak to bude krátký a bude ti táhnout na záda když si sedneš  a slabý to je určitě podle toho jak to vypadá

CZ 550 american 308win.
						- 
				dalas
- Administrátor
Mám jako Leon Afars Extreme. Ještě jsem nezaznamenal, že by mě byla zima na tělo i při sezení v -20, a to se pod ni moc nenavlíkám (tričko, slabší svetr). Vždycky dojedu na nohy a kolena.   Pokud je při lovu pohyb, doporučuji vyndat vložku. S vložkou je na celodenní tahání těžší a je v ní pak dost horko. Kapes dostatek a při větru je příjemná oddělávací kapuce. Je nehlučná a jediné, na co je potřeba dát bacha jsou jiskry u ohně. To je ve vrchní tkanině hned direčka.
 Pokud je při lovu pohyb, doporučuji vyndat vložku. S vložkou je na celodenní tahání těžší a je v ní pak dost horko. Kapes dostatek a při větru je příjemná oddělávací kapuce. Je nehlučná a jediné, na co je potřeba dát bacha jsou jiskry u ohně. To je ve vrchní tkanině hned direčka.

Pokud je při lovu pohyb, doporučuji vyndat vložku. S vložkou je na celodenní tahání těžší a je v ní pak dost horko. Kapes dostatek a při větru je příjemná oddělávací kapuce. Je nehlučná a jediné, na co je potřeba dát bacha jsou jiskry u ohně. To je ve vrchní tkanině hned direčka.
 Pokud je při lovu pohyb, doporučuji vyndat vložku. S vložkou je na celodenní tahání těžší a je v ní pak dost horko. Kapes dostatek a při větru je příjemná oddělávací kapuce. Je nehlučná a jediné, na co je potřeba dát bacha jsou jiskry u ohně. To je ve vrchní tkanině hned direčka.Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Docela se divím, že nikdo nejmenuje a nemá zkušenosti s bundami Deerhunter, např. model Rusky. Sám ji nemám, mám ale zateplené kalhoty Rusky a velká spokojenost.

Steyr Mannlicher mod. M 8x57 JS
Steyr Mannlicher mod M 7x64
Mannlicher Schoenauer 8,2x56 MS
						Steyr Mannlicher mod M 7x64
Mannlicher Schoenauer 8,2x56 MS
když jdu tam kde se bude chodit tak vložku nezapínám do bundy ale samostatně aby mohl v případě potřeby rozepnou každé zvlášť protože používám cibulové oblékání

CZ 550 american 308win.
moira spodky + seeland calder + elektricky vyhřívaná vesta = totální pohodlí a teplíčko
žádné druhé třetí a další vrstvy

žádné druhé třetí a další vrstvy
Browning X-Bolt Hunter LH .308w R1r 3-12x56RD
Browning BAR New Elite Left 30-06spr Leupold VX-3 1,75-6x32
Beretta SV 10 Perennia I 12/75 12/75
						Browning BAR New Elite Left 30-06spr Leupold VX-3 1,75-6x32
Beretta SV 10 Perennia I 12/75 12/75
a když v mrazu zdechnou baterky tak jedeš jak fretka do auta takovýho znám   

CZ 550 american 308win.
						- 
				Bord
- Pravidelný diskutér
Kolega trpí na záda má tu vytápěnou vestu ale tahá v ruksaku větší aku.Libuje si 

8x57JRS,bordík
A nebolí ho záda od tahání té velké baterie v ruksaku?   sorry za OT, ale nějak mi to nedalo
 sorry za OT, ale nějak mi to nedalo  

ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R,  Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
						Nikon D-3100
- 
				Bord
- Pravidelný diskutér
Ta baterka je větší ne zas tak velká a kolega má již 75 křížků na noční čekanou chodí při úplňku často a je úspěšný.V jeho věku je třeba trochu toho teplíčka.U něj je teplé oblečení málo.

8x57JRS,bordík