Myslivci na facebooku

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Odpovědět
dalas
Administrátor

Re: Myslivci na facebooku

Příspěvek od dalas »

rimar77 píše:.................... je to uvědomělý a zákona dbalý člověk přeci o tom svědčí že to dělá ve svém volnu a za jeho peníze jen je škoda že to nedělá v noci
a ve svým lese
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Tim
Zkušený diskutér

Příspěvek od Tim »

Rimar- neboj nic, já jím klobásy od Babiše, v těch maso není :mrgreen: Mimochodem, víte, že slovo vegetarián je jedno z nejstarších slov na světě? Bylo používáno již v mladší době kamenné a jeho volný překlad zní "špatný lovec" :mrgreen:

A co by v německu nimrodlovi řekli za to ježdění? Vubec nic. Dali by mu pokutu rovnající se násobku průměrného platu a auto by mu odebrali do doby jejího uhrazení. Ono by úplně stačilo, abych ho v tom krámu potkal v lese já....
Motivační citát pro tento den:

Vykašli se na motivační citáty, nalej si sklenku Jamesonu a pusť si pořádnej metal!!!
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

dalas nojo když on ještě žije v socializmu kdy všechno bylo všech, stejně se chovají i jeho kamarádi ekofašisti :-)) a pak píšou něco o aroganci a agresi lovců tedy vrahů zvířátek. Ostatně motorkáři se chovají stejně před pár lety rozjeli kamarádovy v lese nějaké sazenice a když k nim šel normálně se domluvit co tam dělaj tak ho tam ještě dokopali zm...
nimrodl
Troll

Příspěvek od nimrodl »

Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc :-)
Lada Niva T3
nimrodl
Troll

Příspěvek od nimrodl »

rimar77 píše:dalas nojo když on ještě žije v socializmu kdy bylo všech, stejně se chovají i jeho kamarádi ekofašisti :-)) a pak píšou něco o aroganci a agresi lovců tedy vrahů zvířátek. Ostatně motorkáři se chovají stejně před pár lety rozjeli kamarádovy v lese nějaké sazenice a když k nim šel normálně se domluvit co tam dělaj tak ho tam ještě dokopali zm...

To normálně si dovedu představit. Včera sem vedl velice krátký rozhovor s hospodářem.Klasický model rozhovoru.Vyhrožování fotkama, policií... odpověděl sem mu něco v tom smyslu, že až mě chytnou s oktávkou mimo pozemní a účelové komunikace, tak jim toho flastra rád dám protože si ho zaslouží :mrgreen:
Podotýkám, že hovor vznikl po řvaní z jeho strany když sem jel na silnici kolem něj a z dobré vůle zastavil, že si přátelsky pohovoříme :D Ne kecám, nejlepší by bylo uvázat ocelovým lanem za krk a protáhnout rolnama :lol:
Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc :-)
Lada Niva T3
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Nimrodl tak když potkám v revíru teréňák kde nemá co dělat voláme rovnou policii aby to s nima vyřešili focení ani vyhrožování neprovádíme a ponejprve se ale vždy snažím vždy o klidnou a rozumnou domluvu že se pohybují na soukromých pozemcích kde nemaj co dělat a policii voláme až když domluva není možná vzhledem k agresii dotyčného a nebo ho potkáme opakovaně tahat do toho nějaké emoce či agresivitu nemá cenu a nedělám to. To by samozřejmě skončilo v okamžiku když bych sebou měl děti a začal by mi vyhrožovat dotyčný že jim něco udělá
josef k.
Nový návštěvník

Příspěvek od josef k. »

Akorát dáváte najevo chlapi, že vás štvou, dáváte jim zpětrnou vazbu, že jim ten facebook funguje. Ve veřejným prostoru bysme měli být etalonem korektnosti, jinak nás budou špikovat za machismus furt. A crife, ty máš plnou pusu své úspěšnosti, správného pohledu na svět, ale vystřihneš na veřejným fóru výhrůžku. Gratuluji k totální blbosti. Jesti je Xaxap opravdu rozhodnutý zlikvidovat myslivost, tak svou chytrostí válcuje mysliveckou blbost ve veřejném prostoru ostošest. Ach jo. Jo a někdo mi posílal zprávu a píše mi to, že ji to smazalo. Co to je?
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

no myslím si že můžeme být v klidu akorát jsem ve zprávách viděl že nějakej ožralej debil naboural něčí auto pak dojel domu vzal brokovnici a šel ven střílet co na to říci doufám že mu seberou zbroják do konce života a samozřejmě i řidičák taktéž
Josef nemáš náhodou plnou schránku??
Tim
Zkušený diskutér

Příspěvek od Tim »

Josef k. - No jasně že nás štvou, proč bychom to nedali najevo? Vadí mi to jednak jako myslivci (není nic lepšího, než když šoulám a našoulám kolonu offů) a jednak jako lesníkovi. Ti blbci jsou schopní se hrabat do stráně dvouletou pasekou a ještě z toho mají radost... Vážně zaslouží slušné jednání?

Edit: aha, Ty jsi asi měl na mysli facebookové antimyslivecké stránky a ne ty joudy v offech a na motorkách viď? Já už jsem asi přepracován, nějak mi nejde myslet....

Vykašli se na motivační citáty, nalej si sklenku Jamesonu a pusť si pořádnej metal!!!
kojot
Zkušený diskutér

Příspěvek od kojot »

Jak vidno, Marťas v tom má opět jasno. Podpořit ASZ a svaz soukromých vlastníků půdy v boji za snížení minimální výměry honiteb. Copak se asi stane se 100 ha honitbami? Že by se z kazatelen udělaly pozorovatelny zvěře pro fotografy :lol: .

Psychotesty by měli podstupovat především osoby tohoto uvažování, protože podněcují nenávist ke skupině obyvatel. Nuže a ta sebereflexe..............ta jim chybí více, než komukoli jinému, takže bych s ní v některých případech vůbec nevystupoval.
Přílohy
tomášovy kecy.jpeg
tomášovy kecy.jpeg (24.95 KiB) Zobrazeno 8332 x
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Hirc
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Hirc »

No až to vezmou do rukou někteří radikálnější hoši z ASZ, tak nastane v nových 100-250ha honitbách ráj :lol:
ASZ_diskuze.PNG
ASZ_diskuze.PNG (9.32 KiB) Zobrazeno 8327 x
http://www.asz.cz/cs/aktualne-z-asz/pri ... vosti.html
...drobný příklad uvažování některých :roll:

Za "divočáka" je možno dosadit cokoliv co snižuje produkci...
- lišky a dravce lákají jehňata a drůbež
- vydry a kormoráni si pochutnávají na rybách
- vlci si občas pochutnají na ovcích
- zajíci v zimě okusují ovocné stromky
- no a nedej bože, aby si srnčí nebo jelení zvěř dovolila zakousnout do nějakého toho semenáčku

Škoda že si nemohu koupit lístek do první řady, až s nima bude Martin ladit notičky :mrgreen:
josef k.
Nový návštěvník

Příspěvek od josef k. »

Kojot, Hirc, zatímco my kecáme na internetu a chováme se akorát jako trubky bavíce se tím, že vykládáme cizí myšlenky tak, abychom měli právo se nasírat, naši oponenti makají reálně. My sedíme na zadku a Xaxap je každý týden v médiích nebo ten prostor zprostředkovává dalším projektům, které myslivost kritizují, potkávají se s ministry a naši kolegové mu skrze média nabíjejí munici. Na myslivecké diskusi na facebooku teď kdosi napsal, že Xaxap neumožňuje spolupráci s jeho projektem, i když by myslivci přírodu chránit chtěli. To je tak hloupý a průstřelný. Když se nám nelíbí Xaxap, proč nespolupracujeme s jinými? Nejsme vidět, hrajem si tu na machry a Xxap nebo další odpůrci si nás reálně akorát strčí do kapsy jako písklata. Tohle fórum je živý důkaz, že má s tou sebereflexí pravdu, bohužel.Už se probuďte. Poslanci budou dělat podle toho, u koho budou cítit větší podporu. A internetové diskuse je nezajímají a pocitem, že jsem nad někým vyhrál smajlíkem u jeho jména taky nedosáhneš ničeho.
BwanaHunter
Zkušený diskutér

Příspěvek od BwanaHunter »

Josef.k> celkem me zarazi, ze jako cloveka udajne temer duchodoveho veku, te tak oslovuji bojove pokriky a vyzvy k pachani trestne cinnosti. To bych cekal, ze bude fungovat spis na partu anarchistu.
Co ti vadi tak moc na tehle diskuzi?
Co ty sam delas pro pozitivni propagaci myslivosti, aby to bylo jinak?
Nechces se uz odmaskovat? :-)
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Hirc
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Hirc »

to Josef K. :
Na rozdíl od profesionálních zelených aktivistů financovaných z grantů MŽP se musím nejdříve postarat o živobytí a rodinu - a pak mohu dávat peníze a čas do svého koníčku. Přičemž primární jsou vztahy s místními zemědělci/lesáky a majiteli půdy + samozřejmě SSM - těm se zodpovídám.

Pana Tomáše jsem na FB slušně oslovil (vč. svého LF nicku) zda by měl zájem udělat přednášku pro jednu ZŠ . Ani se neobtěžoval odpovědět... To jen k té spolupráci.
No a pokud jde o poslance - to že někdo nedělá ramena na FB neznamená, že s nimi není v kontaktu. :wink:
Když se nám nelíbí Xaxap, proč nespolupracujeme s jinými?
Tímto se obracíš na koho? ČMMJ, OMSy, MS či jednotlivce? Jak by sis to TY představoval?
Navíc mě se některé Xaxapovi ne-fundamentalistické aktivity i libí nebo alespoň proti nim nic nemám.

Mimochodem 12. března jsem se Tě v tomto vláknu ptal na "Tvůj návrh jak se zbavit těch pitomců" Tak co, máš něco konkrétního? Rád si poslechnu rozumný návrh, třeba by se i nějakému tomu poslanci líbil 8)
Naposledy upravil(a) Hirc dne stř 18.3.2015, 12:22, celkem upraveno 1 x.
Tim
Zkušený diskutér

Příspěvek od Tim »

Josefe já Ti nevím... Když si toto fórum dobře pročteš, zjistíš, že míra sebereflexe je tu vyšší než leckde jinde. Již několikrát jsme zde diskutovali o tom, že není vše ideální a košer. Jen mi vysvětli, co s tím my, řadoví myslivci, můžeme dělat? Já osobně jsem rád, že se doma stihnu "poňuchňat" se synkem a vyspat se. Na žádné "projekty" mi nezbývá čas...
Na Xaxapa bych se vyprdnul. On aspoň, na rozdíl od většiny lidí z těch jejich stránek, má určitý rozhled a vědomosti o tom, jak to vlastně funguje. Spíše mne zaráží ti diskutující, kterým se skrze veganskou nenávist do hlavy již nevejde touha po vědění a odkrývání příčin přírodních procesů. Někdy nevím, jestli mám plakat nebo se smát... A pokud budou mít snahu něco s myslivostí udělat takoví zaslepenci a fanatikové, troufám si tvrdit, že v tom budou stejně marní jako já....

Odpovědět