nimrodl píše:Rimar77
Přitom jezdím pouze po těch nejhorších lesních cestách, po LKT, kladovkách, harvestorech...
ale já pozorně čtu to se neboj, todle jsi přeci napsal, takže spíše by sis měl pamatovat ty co tady píšeš pane svatej, po vašich pozemcích si můžeš jezdit jak chceš a nikdo tě v tom omezit nemůže, teda pokud za a) jsi je nepronajal zemědělci a pak mu nejezdil např, v osení to by asi nadšený nebyl a za b) jsi cestou na ně ničil majetek někoho jiného. Dále bez tvého souhlasu coby majitele pozemku se na tvých pozemcích nesmí vyskytovat myslivecká zařízení a zajisté chodíš na valné hromady honebního společenstva, kde jsou zahrnuti všichni majitelé pozemků a tam se řeší za kolik a komu se pozemky pronajmou na 10 let jak je ze zákona, například naše honební společenstvo veškeré peníze, které od nás na nájmech vybere dává jako sponzorský dar pečováku pro seniory to pak jednoduše můžeš žít v představě že vám nic neplatí za nájem, když se o to co se děje v honebním společenstvu nestaráš a raději jen pomlouváš. A o tom cos napsal že nemůžeš lovit na svých pozemcích se již ani nezmiňuji moc pěkně to vypovídá o tvé omezenosti a jak psal Hirc i pokrytectví

protože něco jako teritorium zvěře ti nic neříká myslivce pomlouváš ale na svých pozemcích vše živé bys vystřílel to opravdu smekám, kolikpak hektarů tvoje pozemky mají to by mne vážně zajímalo že si z nich chceš dělat revír? no a to že se tu veřejně přiznáváš že ničíš myslivecká zařízení to už opravdu nemá cenu řešit opět to jen vypovídá o tobě co jsi za člověka, někdo mne naštve a tak to vyřeším jako chlap a tajně mu zničím za zády věc a nejlépe ještě k tomu někomu jinému kdo s tím dotyčným nemá nic co do činění protože myslivec jako myslivec prostě paráda člověk jak má být