Myslivci na facebooku

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Odpovědět
BwanaHunter
Zkušený diskutér

Re: Myslivci na facebooku

Příspěvek od BwanaHunter »

Josef.k> bud jsme byli kazdy na jine prednasce, nebo si zajdi na usni nebo psychologovi. Protoze bud mas vadu sluchu, nebo nejakou disfunkci - prof. Cerveny jasne rekl, ze predpokladane, mozne, uvazovane vysoke pocty upytlacenych rysu by byly mozne diky pastem a otravenym navnadam. Priklad ze Slovenska z minulosti uvedli "jen" jako ilustraci toho, jak muze byt efektivni. Je roztomile, jak jsi presvedceny, ze vis kdo jsem, byt nevim na zaklde ceho, ale treba i jo, me to netrapi, nemam se totiz za co stydet.

Leon> neboj, uz jsem s nim skoncil. Ta debata zjevne nema cenu a nikam nevede, leda k dalsimu osobnimu stretu. Hledat me nemusis, zastrelim se sam. :D :D :D
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Bwana no to si snad děláš snad prču ty se bácneš a my tu zase budeme číst Nimrodlovi výlevy že to říkal a že by nám měli sebrat zbraně :lol: ikdyž pravda v tomto případě zemře myslivec strůjce všeho zla na zemi tak bude šťastnej tak se na to vykašli přece mu nebudeš chtít dělat radost :wink:
MartinP
Nový návštěvník

Příspěvek od MartinP »

Podle facebooku Alka Wildlife vstal jeden z upytlačených novohradských rysů z mrtvých. Bohužel se ale neví, co se stalo se zbývajícími čtyřmi. Nicméně nám pocit, že i na MMBŠ byli myslivci osočeni z toho, že novohradskou rysí populaci vystříleli....
Rogam
Zkušený diskutér

Příspěvek od Rogam »

To MartinP

Zbytečné, tam nechtějí slyšet jiný názor, než ten svůj...
nimrodl
Troll

Příspěvek od nimrodl »

MartinP píše:Podle facebooku Alka Wildlife vstal jeden z upytlačených novohradských rysů z mrtvých. Bohužel se ale neví, co se stalo se zbývajícími čtyřmi. Nicméně nám pocit, že i na MMBŠ byli myslivci osočeni z toho, že novohradskou rysí populaci vystříleli....

Já myslím že oba víme kde je jim konec :wink: určitě dopadl jako řada dravců.
Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc :-)
Lada Niva T3
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

nimrodl jasně to máš pravdu přejeli je magoři v offroudech co načerno jezdí po lese a nějaké chráněné oblasti nerespektují :wink: :D pro své tvrzení mám stejné důkazy jako ty - to jest žádné :wink:
MartinP
Nový návštěvník

Příspěvek od MartinP »

Rogam: vím, mám vlsatní zkušenost. Napsal jsem tam jeden komentář, který vzápětí smazali a mě zablokovali :-). O diskuzi jim nejde, je to tam jen sbírka facebookových fanatiků, pro které je největší dobrodružství v přírodě výprava do pražské Stromovky :-).
kojot
Zkušený diskutér

Příspěvek od kojot »

A je tu další ukázka našeho pseudopřítele (komunukačního kanála) Martina "Josky" Tomáše z cyklu "ovládání tupé masy".

Navícero mě vcelku potěšila i ta vaše údajná spojenkyně Katka Lang, která konečně natočila objektivní reportáž, čímž se zase znepřátelila děti uzavřené ve vysokých betonových domech s evidentním nedostatkem stopových prvků a mastných polynasycených kyselin. http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/ ... ima-442015 - čas 13:35.
Je načase přiznat si, že jsi byl šeredně obelhán svými přáteli, kteří ještě doteď stojí frontu na banány v Lidlu.
Přílohy
Marťa.jpg
Marťa.jpg (135.54 KiB) Zobrazeno 8015 x
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

Kam se hrabe soudruh Lenin výraz mají stejný ale tenhle tvor se ještě vytahuje že na to má školu jak ovládat bezmozky :lol: :lol: :lol:
CZ 550 american 308win.
nimrodl
Troll

Příspěvek od nimrodl »

Proč myslíš že bezmozci ? Tento váš koníček začíná srat čím dál víc lidí.Nejsou to jenom eko aktivisti,trávožrouti ale i obyčejní lidi z dědin když si to tam pročteš šerloku :wink:

Použití vulgarit je porušením článku 8 pravidel fóra! Karel61.
Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc :-)
Lada Niva T3
MartinP
Nový návštěvník

Příspěvek od MartinP »

Ta ženská je zvláštní už jen svým zjevem na facebooku: https://www.facebook.com/kaczenka.jetel
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

nimrodl píše:Proč myslíš že bezmozci ? Tento váš koníček začíná srat čím dál víc lidí.Nejsou to jenom eko aktivisti,trávožrouti ale i obyčejní lidi z dědin když si to tam pročteš šerloku :wink:
Nimrodl jseš ještě větší tupec než jsem si myslel, víš potkávám se denně se spoustou lidí včetně takových se kterýma se neznám a před nikým nezastírám že jsem myslivec a víš co je zajímavé?? Jim to nevadí :-) na to co pořád tady vymýšlíš za blbiny jak nás všichni nenávidí tak se setkávám přesně s opačnýma reakcema. Zato když se stočí rozhovor na různé rádoby ekoaktivisty, tak ty nenávidí většina z nich také poměrně zajímavé nemyslíš? chtělo by si přestat nalhávat ty vaše vysněné davy lidí co by rády myslivce zničilo a všímat si trochu reality a ne si myslet že když si něco vroucně přeju stane se to realitou, daleko více lidi naštve když jim nějakej ekofašista blokuje stavbu dálnice či obchvatu protože jsem si něco umanul
Naposledy upravil(a) rimar77 dne pon 06.4.2015, 17:37, celkem upraveno 1 x.
MartinP
Nový návštěvník

Příspěvek od MartinP »

Krmivo smazáno. Karel61.
petjan
Pravidelný diskutér

Příspěvek od petjan »

Víš nimrodl, tak jsem si tu přečetl většinu tvých příspěvků a nestačím se divit: od zapáleného ultramyslivce až po nejzarytějšího antimyslivce. Nestačím se divit. Nicméně, co si představuješ, že tady v této republice skončí myslivost jenom proto, že si pár přitroublejch ekoteroristů ovládaných skupinkou rétorů s uraženou ješitností, nebo sledujících své vlastní cíle vypisuje na netu nenávistné a štvavé příspěvky? Musíte si také uvědomit, že za tou naší myslivostí, která vás tak sere, stojí nemalé finanční prostředky, které putují do státní kasy. Naštěstí jsou v pozicích poradců a některých členů vlády také ekonomicky přemýšlející lidé. Uvědom si kolik je jen honiteb ve správě LČR a kolik z nich je stále v nájmu obyčejných lidí a né jen nějakých bohatých podnikatelů. No a tito lidé svými platbami za pronájmy a za nákupy vybavení a také provozování myslivosti platí obrovské sumy do státní kasy. Jen těch činností, které jsou ze zákona povinné, vykonávají myslivci zdarma. To vše by musel platit stát. Nebo také ty škody způsobené zvěří, ze kterých si spousta zemědělských subjektů udělala živnost. To by také musel platit stát, potažmo daňový poplatník. Ono je to všechno samozřejmě mnohem složitější, ale to ty vůbec nedokážeš pochopit, protože ty jen dokážeš ve své uražené ješitnosti plivat jedovaté sliny. Myslím ale, že tobě je škoda cokoli psát ( a taky těm ubožákům co si tam na tom FB píšou s XAXAPEM, protože ti si nevidí ani na špičku nosu).
ZP 16x70/16x70
Brno 500 8x57JRS/20x76
Sabatti SKL 98 10,3x60R /270 win
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

rimar77 všude ho mají tak rádi myslivci ofrouďáci ochranáři :lol: :lol:
CZ 550 american 308win.
Odpovědět