Yukon Photon
Re: Yukon Photon
ten nekontakt může být i mimo baterie.Vypínač,nebo nějaký studeňák.Na to je záruka.
Pokud by to někoho zajímalo - zkoušel jsem rozměry zaměřovací osnovy (photon xt 4,6x42S) a vychází to na 25 cm/100m (rozteč mezi vodorovnými rameny) a poloviční vzdálenost mezi bodem a koncem svislého ramene.
To je dobré vědět, přispívá to k odhadu vyspělosti (stáří) konkrétního kusu černé 

Mauser 98(Tymney/ERA) 9,3x62, Z.Diavari 3-9x42+ Vulcan v5= 720m/s
U které osnovy ?
Je tam i osnova co vypada jako MIL-DOT, da se pouzit ? diky

je to pro osnovu s třemi rameny a tečkou uprostřed - měřil jsem jen tuhle, protože mi nejvíc vyhovuje
Tak jsem vyzkousel GP2700, a porad stejnej problem, takze to zkusime dat do reklamace.
Četl jsem v jiném vláknu a zaujalo mně
jestli nefunguje i u Photona možnost napájení z nějakého externího zdroje, např. pomocí microUSB konektoru, nebo nějak jinak???

Pánové nemáte informace kde se dá foton koupit a to tak že je na skladě?
Přivezlo se pár kusů asi na 200 zájemců no a taky se zdražilo
Přivezlo se pár kusů asi na 200 zájemců no a taky se zdražilo

Zavolej na toto čislo. Ve čtvrtek mě pán volal, že má skladem. Měl na mě kontakt zhruba přez měsic kdy jsem ho sháněl 606617160
Les-lov Třebíč mají skladem obě verze 

Ok díky
Nikdo nemá tuto zkušenost???ramo píše:Četl jsem v jiném vláknu a zaujalo mně![]()
jestli nefunguje i u Photona možnost napájení z nějakého externího zdroje, např. pomocí microUSB konektoru, nebo nějak jinak???
![]()

Ramo: - Photon nemá konektor pro napájení z ext. zdroje. Takže jedině "nějak jinak" tzn. na koleně....
Ale má jack, když se dá nahrávat, nebo se pletu??? A prodávají se redukce jack/USB tak by se tam teoreticky dalo přopojit napájení... 

No jack na nahrávání má, ale podle mě to neznamená, že přes tenhle videovýstup půjde napájet celé zařízení - aspoň mě by teda takovýhle experiment ani nenapadl - to raději vezmu náhradní baterky do kapsy.