svítí, čuníci, pitvání, tupost

čím víc svítí, tím víc pitvání, tím víc tupé...

Není třeba, kolem obřitku se to obřeže a vytáhne ven co to jde, vytlačí obsah, nad sponou otevře břišní dutina a celý konečník se vytáhne nad sponu ven, pak už je to klasika. Otázka chvilky. Pro případy nosím provázek na podvázání.tibi1 píše: Ale ak chcem dostat bachor až po konecnik z komory je najidealnejsie to vsecko dostat cez rozpileny zamok ako to urezat rovno pri spone a uniku toho bordelu do komory potom nezabrani nikto. Zatvarak normalne umyjem studenou vodou ako ine pevne noze a prestrieknem konkorom aleb balistolom a pod. Fulltang je opodstatneny hlavne ako bushcraft noz inak stačí čepel na trne a hlavne je tak lahší ....pri rozoberani kusu sa sila nepouziva ...potom je ok sekerka alebo velka pilka a to uz v komforte niekde pod strechou nosit to v batohu po horach ale netužim.
No a hllavne ta ocel .Tiez som pouzival rozne lowcost noze (výnimka je origo MORA, Frost) ako doslova pracovne lebo mi bolo akosi luto pouzivat noze nad 200eur ale par krat mi doslo v noci v dazdi v lese že je mi taký lowcost by Tesco a pod naprd "rychle nabrusim rychle zbrusim" a robit to v lese asi 5x tak...... potrebujem noz co dokaze bez brusenia olupat a rozobrat aspon lončaka bez jedneho nabrusenia a mam pokoj setrim nervy a čas a ne nejaky výlisok z plechu. Hlavne je niekedy umenim a problem po tme nerezat po kosti križomkrážom.... A tak teraz "testujem" rucne robený od nožiara z mesta Sedlčany v RWL s pilkou a paráda (nechcem robit reklamu). Doma umyjem prejdem na porcelane - super este som komplet nebrusil a fazeta drží, hlavne si dat namahu prebehnut po kazdej rozrabke doma kym to neholi nasucho a je pokoj ...takze: "lacne maso psy žerú alebo nie sme takí bohatí aby sme furt dokola kupovali lacne veci, to radsej fakt jeden a poriadny"´Nôž musí robit radost a nie starost.
Zpět na „Mechanické zbraně, vzduchovky, větrovky“