netu?íte někdo, proč třeba zde,ale i v mnoha jiných příspěvcích, vidím jen malé ikonky místo obrázků? A to jak v Mozille, tak v Exploreru. Máte podobné potí?e, nebo radu jak bych to mohl vyře?it já? Docela to mrzí, když projjedu 4 strányk tématu a polovinu fotek nevidím a čtu jen komentáře.Trochu mimo téma zajíce,ale... No k zajícům také rád nějakou fotkou přispěji...
i kdyz je u nas zajicu skutecne velmi malo a uz je asi 15 let nelovime, podarilo se mi nedavno na jednom miste 2x po sobe potkat tyto zajice - mozna jsou to vsichni zajici z naseho reviru musim ale osobne uznat, ze zajic moc krasna zver
Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
pekny Jirko, jen je skoda ze nechavas ISO zrejme na automat... v nekterych pripadech je zbytecne davat vic jak 200, prichazis tak o detaily fotografie. Na tohle malym obrazku se to samozrejme nepozna, ale v originale jsem si jist, ze je to videt. Vysoke ISO ma dle meho cenu jen pri akcnejsich scenach a kratsich casech.
TIKKA T3 Varmint Stainless 308WIN, Leupold VX3 4,5-14x50 long range ill fine duplex
TIKKA T3x TAC 300WM, EAGLE TSV 14:02/75 640
ZKM452 22LR, PARD 008
IZ27M 12x76
Dík za poznámku, zkusim si s tim příště pohrát, většinou potřebuju co nejkrat?í expozici, tak kolem 1/400 a tím pádem je to právě na úkor ISO, zatim žádný velkoformátový fotky neplánuju, tak to neře?im, ale až budu mít příle?itost, zkusim ho trochu ubrat...
kozlice Zabala Hermanos 12/76 XL 90
kozlice Rizzini 20/76
kulobrok Merkel 8x57JR/16 + hlavně 16/70
ZKM 451 .22 LR
ZKK 601 W243
BO 98 LW 8,5x63REB
FN 1907 6,35Browning
To figi :
Mohu se dotázati na objektiv kterým jsou ti zajíci loveni ?
Rozšiřuji si záběr focení a opět narážím na limit svého staršího 70-200/2,8 s nejmenším extenderem.
Naposledy jsem byl na hraně při focení bobra. Šilhám po pevné 300/4 VR.
Zrcadlovku mám PENTAX K3, objektiv PENTAX DA* 4/300 .... a je nutné se dostat opravdu blízko, k malým ptákům cca 2,5 m, k zajíci 4,5 - 6 m
TC PENTAX HD 1,4x používám jen za dobrých světelných podmínek.