To je nějaká provokace? Nebo to opravdu myslíš vážně?zkrátka jsem přes 770 ještě nelovil, protože se bojím - na 80m přečtu srnce ale co přesně na hlavě má nepoznám.

To je nějaká provokace? Nebo to opravdu myslíš vážně?zkrátka jsem přes 770 ještě nelovil, protože se bojím - na 80m přečtu srnce ale co přesně na hlavě má nepoznám.

Příspěvek od dav.hruska »
Co přesně myslíš? jako že srnce lovit??? to je jasný že ne....Hirc píše:To je nějaká provokace? Nebo to opravdu myslíš vážně?zkrátka jsem přes 770 ještě nelovil, protože se bojím - na 80m přečtu srnce ale co přesně na hlavě má nepoznám.

jen tím dokládám jak přes to vidím..... !!!!!!!!
 jen tím dokládám jak přes to vidím..... !!!!!!!!Příspěvek od dav.hruska »
Apropo, proc ne tu 915-ku?dav.hruska píše:Hmm, dekuji za nazor... To uz je docela ,,baterka" co? Co na to zvěř?
 ono moc nebaví pořád dokola odpovídat na stejné  otázky víš
 ono moc nebaví pořád dokola odpovídat na stejné  otázky víš  koukni se  do photona atd. prostě si todle téma elektronické přístroje prolez ať víš o čem to je a nenech se houpat prodejcem kterej ti když vidí že tomu nerozumíš rád prodá to nejdražší byť né nejlepší
 koukni se  do photona atd. prostě si todle téma elektronické přístroje prolez ať víš o čem to je a nenech se houpat prodejcem kterej ti když vidí že tomu nerozumíš rád prodá to nejdražší byť né nejlepší  
Zpět na „Elektronické přístroje“