Dovolil jsem si založit nové téma k jednomu z našich nejpoužívanějších kulobroků. V sekci je sice pár témat k tomuto kulobroku, ale jen napináček atd. Samostatné všeobecné téma kulobrok Uherský Brod jsem nenašel.
Mám jeden dotaz. Měnil někdo z Vás nebo Vašeho okolí na kulobroku kulovou hlaveň za novou. Pokud ano, na kolik tato "legrace" může vyjít Dejme tomu, že by se použila hlaveň od Kuny. Osobně předpokládám, že to bude asi drahší než při výměně na kulovnici.
Díky za info. Otravovat puškaře nechci, protože to ještě není aktuální. Jedná se mi o kulobrok v ráží .223 Rem. Koupil jsem ho ve vícemeně zánovním stavu, ale mám tam docela vysoký roční nástřel (několik set ks), takže očekávám konec hlavně v brzkých letech a informace zjišťuji raději předem. Nevyhovuje mi to patrně 12 palcové stoupání, každopádně Feral Fusion 62 grs. to neutáhne. Takže když ta hlaveň "odejde", půjdu s radostí do 10 (nebo míň) palců a nějaká představa být musí
no co me rikali puskari, tak počítej 7-15 za polotovar hlavně - neberu nějaké extrémy.. plus práce... a puškař mi říkal že je jedno jestli obrábí brokovou nebo kulovou hlaven..
u "vícehlavnových to vynásob"..
do brokovnice mi nabízeli svazek (jedno jestli brokový, dvoják nebo obojetnici) za 25-30 za průměrný matroš a včetně dopasování a zkušebny....
nebavíme se o nějakém super materiálu, nebo super-požadované přesnosti snipera...
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
V červnu 2015 chtěl za kulový svazek na ZH 24.000,-Kč. Ceny na internetu prý již neplatí.Toto jsem se dozvěděl při tel. hovoru s p. Hanákem, kdy jsem měl zájem o kul. svazek v 7x57R.
Chlapi, díky za názory a zkušenosti. Z toho co bylo napsáno a co mi přišlo soukromě do mailu, tak by se to mělo pohybovat v cca 12 – 15000. Dostuduji téma „Jak zbastlit“ a s dalšími dotazy se přesunu do patřičného tématu. Lesu, lovu