nehledej další zbytečný způsob k nesmyslné a nikam nevedoucí hádce!

to:Kodiak1: Děkuji, přesně tak to bylo. Vím jak mám nastřeleno a nadsadil jsem si.
Ještě si dovolím drobný postřeh k celému fóru obecně.
Tohle fórum je samozřejmě velmi užitečné, a v mnoha věcech mi už pomohlo, nicméně pro nás začátečníky je v mnoha případech nepoužitelné a zvyšuje náš chaos v problému. Na náš jednoduchý dotaz (co doporučujete sedmičku nebo osmičku?), se většinou strhne přestřelka, která je dost často mimo mísu, řeší něco úplně jiného, používá se slovíčkaření, nebo se rovnou zvrhne v napadání ostatních. Spousta z vás je určitě zkušenými střelci a myslivci, kteří se snaží pomoci, ale jsou tu i obyčejní kecálisti, kteří si evidentně plácají játra a chtějí toho druhého zesměšnit a udělat z něj blbce.
Pro mne osobně mají největší cenu příspěvky, které popíšou vlastní "praktické" zkušenosti (odchází x neodchází, podlejvá x nepodlejvá, doporučuji 7x64 protože ....) Jestli si můžu něco překlikat, nebo jestli je ten či onen náboj starší je mi ve stádiu začátečníka prozatím víceméně jedno. Stejně se nakonec musím rozhodnout sám a k tomu mě osobně pomáhají právě výše popsané typy příspěvků. Nikomu svůj pohled nevnucuji, je to jen můj názor.
Děkuji a lovu zdar!
P.S. No a samozřejmě že 8x57 IS je lepší