Já bych to viděl asi takto: Pro toho, kdo na kulovnici používal nějaký několik generací starý puškohled, nebo např. nějakou soudobou levnou "Čínu", bude přechod na puškohled Delta Titanium představovat citelný posun vzhůru. Sám tuto značku nevlastním, ale měl jsem možnost si přes pár kousků kouknout (i za šera) a i něco odstřílet. Ano, na Meostar to opravdu nemá a na něco jako např. Zeiss už vůbec ne. Každopádně kvalita obrazu mi subjektivně připadala zhruba stejná, jako u starších puškohledů Meopta nižších řad, takže ucházející. Zkrátka svou práci tyto puškohledy odvedou, nástřel údajně drží. Ale chápu, že pro toho, kdo se "namlsal" opravdu kvalitní optikou, je Delta Titanium nic moc.

Jinak mě zaujal v tomto vlákně zmíněný problém s vnitřními odlesky svítícího bodu za šera / tmy. Něco takového nedělal ani běloruský Yukon Craft, svého času za necelých 8.000,-Kč. U více jak 2x dražšího puškohledu bych něco takového rozhodně neakceptoval. Snad to "Made in Japan" neplatí jen pro samotný tubus, na kterém je to napsáno...