Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
Re: Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
Už jen pro pobavení k dříve psanému "obchodu" kolegy s panem Kainzmeierem, tak ty párovky co tak výhodně mohl mít kolega za 29000,- EUR se nakonec prodávají za 9249,- EUR (odkaz výše stále platí). Prodávající musel snížit i původní cenu 17500,- EUR....., takže kolega zaváhal. 

Omlouvám se za OT
Petjan - taky jsem docela koukal na ty ceny u Dan Wesson, je to cca o 1/3 proti maloobchodu v U.S.A., (Valor - 1700 USD versus 74890,-/skoro +50%) asi drahá doprava, clo a DPH
, protože to asi CZ nakupuje v maloobchodě
. Navíc jsou na webu CZ zřejmě trochu zavádějící informace, pokud vím, tak Valor se nikdy nedělal s rámem ze slitiny, naopak klasická plnotučná 1911 v 70 series) a ani CZ USA ho v této konfiguraci s lehkým rámem nenabízí. Takže otázka je, jak je to u CZ s cenami vůbec. Nic proti kvalitě DW, jsou "dobrý koně a špatný koně, nejlepší koně nejsou" a DW je určitě dobrý kůň (stejně jako Wilson, Ed Brown....), osobní zkušenost. Stejně tak vůbec není v nabídce vše ostatní, co DW vyjel teď pro 2016. MS
Petjan - taky jsem docela koukal na ty ceny u Dan Wesson, je to cca o 1/3 proti maloobchodu v U.S.A., (Valor - 1700 USD versus 74890,-/skoro +50%) asi drahá doprava, clo a DPH

Sauer 202 Elegance 8x57 JS + Zeiss Classic 3-12x56, SM CL II SX 9,3x62 + Zeiss Victory 3-12x56, Brno Fox 22 Hornet + Docter 3-12x56, 9mm para, 45 ACP, 10 mm auto.
"Shoot them well with enough gun and they will die"
"Shoot them well with enough gun and they will die"
Chtěl bych doporučit obchod e-myslivost.cz, objednával jsem batoh Hillman a ještě několik drobností a ve všem jsem spokojen. Zboží dorazilo v pořádku a včas a komunikace s obchodem byla výborná. Navíc perfektně seděl popis zboží a parametry, takže člověk nakupoval téměř jako by byl v kamenném obchodě. 

CZ Carbine 7.62x39
Dobrý den,
měl bych dotaz.Nevíte o puškaři z vysočiny,který by vyrobil kulovou jedušku.Případně zkušenosti,mám zájem o ráži 7x57R.Případně jaká byla cena.Jedná se o to zda je lepší nechat si vyrobit kulovnici na základně brok.jednušky.Nebo jít rovnou do Např.Efekta.Děkuji
měl bych dotaz.Nevíte o puškaři z vysočiny,který by vyrobil kulovou jedušku.Případně zkušenosti,mám zájem o ráži 7x57R.Případně jaká byla cena.Jedná se o to zda je lepší nechat si vyrobit kulovnici na základně brok.jednušky.Nebo jít rovnou do Např.Efekta.Děkuji
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Cenově bych šel do efekta. Ještě bych koukl po cizích bazarech v této dost běžné ráži se občas něco ukáže a i za dobrou cenu.
Na Vysočině pár zdatných puškařů je, jde o to zda se někomu bude chtít. O době provedené zakázky ani už nemluvím.
Na Vysočině pár zdatných puškařů je, jde o to zda se někomu bude chtít. O době provedené zakázky ani už nemluvím.
Tak Brno se konečně dočkalo. Otevřela se prodejna s přebíjením a Relouder a to na Trnité 14 Brno naproti Vaňkovky. Začínají navážet sortiment střely a pracha a sposta doplňků hlavně kvalitní čištění. Mohu jen doporučit. 

Viděl jsem pár pěkných flint od puškaře Miroslava Vacka, Kámen okr. Havlíčkův Brod. Jak je na tom s termíny a cenami netuším.edous píše:Dobrý den,
Nemáte někdo reference na puškaře Grepla z Prostějova.
Zmíněný Mirek Vacek nedělá špatnou práci. Pár úprav mi dělal a spokojenost.
Puškařství Hadaš
Ahoj chci Vás poprosit o zkušenosti s tímto puškařem. Chtěl bych si nechat postavit zbraň u něj. Díky za odpovědi
Re: Puškařství Hadaš
Je tady už několik témat o puškařích http://www.loveckeforum.info/viewtopic. ... 3&start=15
CZ 550 american 308win.
Každopadne nekonečna doba čekani na zbran. Jako u každeho puškaře. Znamy čeka na flinty už 3roky
Čekat na něco u puškaře 3 roky, tak to svědčí o kvalitách daného řemeslníka a něčí blbosti. Přeci chci-li si nechat postavit flintu a hodlám na to složit zálohu (nejspíš ne malou), tak sepsání smlouvy s uvedením termínů a konečné ceny je samozřejmost, tak jako ve všem jiných odvětvích. Pak se nemůže divit, že se nedočká, protože všichni ostatní jsou přednější nebo že cena naroste např. o 100%.
A jestli nic neobjednal a zálohu nesložit, tak ať si v klidu sedne, dá si pivko a zamyslí se nad potřebou čekat na flintu 3 roky.
Tím neomlouvám puškaře-slibotechnu.
A jestli nic neobjednal a zálohu nesložit, tak ať si v klidu sedne, dá si pivko a zamyslí se nad potřebou čekat na flintu 3 roky.
Tím neomlouvám puškaře-slibotechnu.
Blaser R8 308Win + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + RWS EVO
Meopta LR 10x42 HD
Meopta LR 10x42 HD
3 roky? to je víc, než u firmy Holland & Hollandpirek píše:Každopadne nekonečna doba čekani na zbran. Jako u každeho puškaře. Znamy čeka na flinty už 3roky

Ahoj, nemáte prosím někdo tip na šikovného puškaře v Brně a okolí? Koupil jsem násuvné montáže na CZ 550 (pro klasickou meoptu a Yukon Photon) a potřeboval bych oba přístroje hodit na flintu a nastřelit.. Máte s někým dobrou zkušenost?