Ale jo ten Reb nebo 8x64S je paráda.
 Ale jo ten Reb nebo 8x64S je paráda.

Jasněéé, v tom šedém pískovaném titanu s krátkým "double square bridge" závěrem, černým pláštěm karbonové hlavně a christensenovou úsťovou brzdou by to pochopitelně vypadalo mnohem líp
  Jasněéé, v tom šedém pískovaném titanu s krátkým "double square bridge" závěrem, černým pláštěm karbonové hlavně a christensenovou úsťovou brzdou by to pochopitelně vypadalo mnohem líp   

když to zhruba sečtu tak to vychází nerozhodně
 když to zhruba sečtu tak to vychází nerozhodně  plus to RPA které vypadá zajímavě ostatní věci jsou samozřejmě dobrý ale sehnatelnost v čr nebude úplně na optimální úrovni
 plus to RPA které vypadá zajímavě ostatní věci jsou samozřejmě dobrý ale sehnatelnost v čr nebude úplně na optimální úrovni 
 Ono si to chce nazivo osahat a vystrelit, moja skusenost nie je pozitivna. Mal som moznost na predvadzacke vyskusat viacero modelov... Nenapisem, ze ani zadarmo, ale inak urcite nie. Na svete je tolko kvalitnych a elegantnych zbrani. Svojimi peniazmi by som za hento cudo nemrhal ani omylom.
 Ono si to chce nazivo osahat a vystrelit, moja skusenost nie je pozitivna. Mal som moznost na predvadzacke vyskusat viacero modelov... Nenapisem, ze ani zadarmo, ale inak urcite nie. Na svete je tolko kvalitnych a elegantnych zbrani. Svojimi peniazmi by som za hento cudo nemrhal ani omylom.Příspěvek od BwanaHunter »
 Jako letitý věrný uživatel 300WM vím, o čem mluvím. A znám člověka, co loví i s 338LM, a jde to. Jasně že to jde.
  Jako letitý věrný uživatel 300WM vím, o čem mluvím. A znám člověka, co loví i s 338LM, a jde to. Jasně že to jde. 
  je ergonomicky super. Za mě lepší, než jakýkoliv thumbhole, který jsem držel v ruce.
  je ergonomicky super. Za mě lepší, než jakýkoliv thumbhole, který jsem držel v ruce.Příspěvek od BwanaHunter »
 Osmapadesátku mám, a za mě když jinou pažbu, tak Galil - like
  Osmapadesátku mám, a za mě když jinou pažbu, tak Galil - like