Pánové, koukám, že opravdu debata nikam nevede a toto vlákno, možná i fórum opuštím ! Samozřejmě si rád počtu Vaše příspěvky, ale reagovat snad na ně už asi nebudu, jsem z toho zde znechucen. Bohužel pořád nechápu, co by zde člověk - myslivec mohl psát, tedy nejsem žádný puškař, v odborných termínech...a ani se mi nechce, proto jsem nezmínil termín MOA, protože to také někomu nemusí být jasné ! Proč taky ? Mým výrokem o tom, že je zbraň neskutečně přesná, jsem nechtěl nikoho urazit a snad všichni jste se tohto výroku chytli

Přeci tyto fóra nenavštěvují jen puškaři a lidé, co se zajímají výhradně jen zbraněmi. Chtěl jsem zde umístit své poznatky s touto zbraní. Někdo, kdo uvažuje o její koupi pro lovecké využití, mu tyto tvrzení pomohou nebo naopak nepomohou. Píšu zde i pro "obyčejné" lidi. Neskutečně přesná zbraň pro mě SM12 prostě je, protože jednoduše jsem nedržel v ruce přesnější - možná, že je to i napínáčkem u SM12...Jestli si dobře pamatuji v tomto vlákně, někdo psal,že se zbraní není spokojen a že Mannlichery jsou zmetci. Tak tímto zmetkem jsem opět střelil dnes nad ránem prase v klusu na 100 m na hlavu

(vím, že je to skoro pro všechny informace k hovnu) ... a asi toho zmetka jdu prodat

(taky k hovnu) PS: Jinak kdo čte, tak v podpisu mám napsané, co na zbrani mám za optiku. Jen tedy dodám, že optika je pak posazená na kamenech SUHL, přední noha a zadní pak nejnižší možná otočná montáž MAK. Střílím Geco 7x64 TM, používal jsem i RWS EVO. (Vlastně je to všechno k hovnu). Mějte se tu hezky, kdo bude chtít nějakou neodbornou informaci a poznatek, tak mi jistě napíše soukromě ! LOVU ZDAR !

Luxusně ryté ZP 16/16, Fausti Stefano 20/20 model DEA, Beretta 686 12/12, Alphonse Forgeron 20/20 Holland Holland, Lověna 16/16 Holland Holland, Mannlicher SM12 7x64+Swarovski 2,5-15x56 Z6i, Dvoják Merkel 141 DB 9,3x74R,9,3x74R+Swarovski 1,7-10x42 Z6i.