Mě by zajímal ten "takedown" efekt - změna bodu dopadu střely po sejmutí a nasazení hlavně, protože ten by u téhle pušky nemusel být vůbec žádný. Ale tebe k té rozborce myslím nic nenutí (a kvůli mě to proboha určitě nerozebírej

Příspěvek od BwanaHunter »
 .
.

Příspěvek od Choochoo007 »
 Měl jsem několik Steyrů a v kratší hlavni bych problém nehledal.
 Měl jsem několik Steyrů a v kratší hlavni bych problém nehledal. ) stejně tak schvenk je taky dražší než weavr lišta takže to máš vlastně taky slevu
) stejně tak schvenk je taky dražší než weavr lišta takže to máš vlastně taky slevu  souhlasím s předchozím příspěvkem někomu se někde válela tak se jí rádi zbavili protože tvůj objednaný kus nedorazil. To je asi jako když si objednáš kombíka a odjedeš v kabrioletu a jsi rád že jsi ušetřil .-)).  Do 200m neřeš to máš výkonu pořád dost spíš jde oto vybrat munici s takovým prachem aby ti i v té kratší hlavni všechen vyhořel
 souhlasím s předchozím příspěvkem někomu se někde válela tak se jí rádi zbavili protože tvůj objednaný kus nedorazil. To je asi jako když si objednáš kombíka a odjedeš v kabrioletu a jsi rád že jsi ušetřil .-)).  Do 200m neřeš to máš výkonu pořád dost spíš jde oto vybrat munici s takovým prachem aby ti i v té kratší hlavni všechen vyhořel