Příspěvek od Choochoo007 »

Neco se ti nezda?tibi1 píše:kto toto vymyslel...

Netvrdím, že nejsou aplikace, kdy to vyjde, ale přece jen to má větší omezení. Já mám třeba na Weatherby vyřešen sklon vyšším zadním kamenem a neupravovaný Optilock. Je to jen můj názor a námět k uvážení při řešení pomocí IOR.
 Netvrdím, že nejsou aplikace, kdy to vyjde, ale přece jen to má větší omezení. Já mám třeba na Weatherby vyřešen sklon vyšším zadním kamenem a neupravovaný Optilock. Je to jen můj názor a námět k uvážení při řešení pomocí IOR.Příspěvek od Choochoo007 »
 Ta montaz je dle meho urcena na daleko vetsi dalky. Ale jak rikas idealni je vyuzit listu co nejvice. To ale tech cca 30MOA na 120mm je dle meho docela rozumne. Na dalku cca 1000m je potreba snad neco okolo 30-40MOA dle raze, takze zatim nevidim zadne extra minus
  Ta montaz je dle meho urcena na daleko vetsi dalky. Ale jak rikas idealni je vyuzit listu co nejvice. To ale tech cca 30MOA na 120mm je dle meho docela rozumne. Na dalku cca 1000m je potreba snad neco okolo 30-40MOA dle raze, takze zatim nevidim zadne extra minus