Pruhovaný kamarád
- 
				Bord
- Pravidelný diskutér
- Příspěvky: 220
- Registrován: úte 16.10.2007, 19:58
- Bydliště: Střední povltaví
Re: Pruhovaný kamarád
Dělám ho taky ve vodní lázni jediná nevýhoda a to dost podstatná trvá to hodně dlouho.
			
			
									
									8x57JRS,bordík
						- 
				divvoska42
- Nový návštěvník
- Příspěvky: 1
- Registrován: pát 22.7.2016, 14:32
Re: Pruhovaný kamarád
do ceho se naklada jezevec?
			
			
									
									
						Re: Pruhovaný kamarád
Do koření a červeného vína.
			
			
									
									
						Re: Pruhovaný kamarád
Bord: sice to trvá dýl ale u jezevce je to nutnost.  Jezevčí sádlo je ceněné pro přírodní corticoidy které se při klasickém škvaření teplem zničí.
			
			
									
									
						Re: Pruhovaný kamarád
Sádlo z jezevce dělám v horkovzdušné troubě v hlubokém litinovém pekáči napřed podleju vodou která se potom vypaří a nic nemusím hlídat.Termostat dávám na 170.Jde to samozřejmě i u vepřového.Když jsem pekl jezevce postupoval jsem podobně jako kolega LOTR ale k zelenině při pečení přidávám najemno nakrájený suchý salám nejlépe herkules a slaninu.Chytne to potom  dobrou vůni a šmak.Takto se dá upéct i kozí maso.