Udělali jseme novou protože ta originál se mi nelíbí. Udělal mi ji kamarád truhlář včetně rytiny ja jsem frézoval všechny drážky pro pouzdro závěru na fréze.
Jo tak to se ti povedlo, mě se právě na Mauseru nelíbí ta pažba, ani mi moc nesedí. Jinak flinta je to určitě ?pičková. spíš uvažuju, že si koupim Mannlichera v celopažbě. Měl jsem ho v ruce, dobrá dlouhá pažba. Ani mi nevadilo, že má některý součásti v plastu. puškař mi říkal, že střílí na 100 metrů do kroužku 2,5 cm, což je myslim na celopažbu slušný.
Jak jsi zpokojený s tym novým Mauserem? Viděl jsem video na kterym bylo ze se da odmontovat hlaven a na miste vymenit za jinou razi-to samy zaver. Na pohled se mi ta flinta libi ale pripadalo mi ze je to takova skladacka. Nebude ten zaver po case mit mensi vuli??
Hlaven ja uchycena dvěma šrouby stejně jako Blaser, na závěru mění? pouze ořech podle ráže. Při sundání a opětovném nasazení hlavně, střílí úplně přesně. Perfektně fungující zbraň včetně super montáže, má to své výhody rychlou výměnu hlavně a složení do kufru na převoz. Závěr mít vůli nebude protože ho zavíráž přímo do hlavně.