co mám koženou bundu (silná kůže) tak sem to natíral včelím voskem a dobrý, jen to chce několikrát zopakovat při nošení, vysychá to..
kůže umí čistírna? někde jsem četl že kožený kalhoty se čistit chemicky? nemají, jen otřít-okartáčovat

- jo nahřátý včelý vosk (třeba Sno Seal http://www.rockpoint.cz/impregnace-atsk ... -7779.html ), akorát se to nesmí přehnat, protože pak ten vosk "vystupuje" z kůže, lepí a kalhoty vypadají špinavé i když nejsou (osobní zkušenostčím se to "tuní"? včelí vosk a jiné patláma nebo spíš nějaké lehčí zařízení typu sprej?
co mám koženou bundu (silná kůže) tak sem to natíral včelím voskem a dobrý, jen to chce několikrát zopakovat při nošení, vysychá to..
- otírat je můžeš, ale přijde chvíle, kdy už budou tak zaprasené, že se bez "generálky" neobejdou. Slušná čistírna ti z nich dokáže udělat nový kus, alespoň ty moje jsem skoro nepoznal - nejen že co se čistoty týče, ale kalhoty byly po nějaké úpravě výrazně jemnější, a samozřejmě s obnovenou impregnací. Akorát to stálo čtyři stovky.kůže umí čistírna? někde jsem četl že kožený kalhoty se čistit chemicky? nemají, jen otřít-okartáčovat
Příspěvek od BwanaHunter »
Příspěvek od SamanFalco »