Myslivecké zážitky

Vše o lovectví a myslivosti u nás (něco jako poradna)
Odpovědět
svarowski
Pravidelný diskutér

Příspěvek od svarowski »

To vhooll!
LOVU ZDAR! to ani není možný,že tam u Vás máte tolik čuníků....u nás se poseka již velká většina kukuřic a je skoro vymalováno.....ještě jednou ale Lovu Zdar!!
vhool

Příspěvek od vhool »

lovu dik.no pole kus od nas se zacali sekat tak se vracej potvurky :wink:
Ondra_P
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra_P »

To vhool: Lovu zdar! Koukám, že začínáš válcovat. Jen jsem zvědavej, co kdo napíše k polo?ení toho srnce...
CZ 550 LUX 308W
with
Meopta ARTEMIS 3000 7x56
vhool

Příspěvek od vhool »

jo to ja taky :lol: asi to jeste alda nevidel :lol: :lol: :lol:
Vojta
Zkušený diskutér

Příspěvek od Vojta »

Vhoole lovu zdar!!! Neuvěřitelné lovecké štěstí! :wink: Ale jak já říkám, kdo chodí, ten má, kdo nechodí má prd. Jinak ten lišák, 12,5 kg to je kus!
Je vidět, že o černou zvěř u Vás nouze není.Jen tak dál-ty selátka jsou akorát!
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Lovu zdar Vhoole. Není divu, že máte málo drobné, když tam máte tak vy?rané lišky. :wink: :lol: :lol: :lol:
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
Alda
Zkušený diskutér

Příspěvek od Alda »

Vojta píše:... Ale jak já říkám, kdo chodí, ten má, kdo nechodí má prd. Jinak ten lišák, 12,5 kg to je kus!...
dovolil bych si trochu polemizovat :lol: :wink: :lol: - jenom v kratkosti, omlouvam se za sloh (dneska moc nestiham), popisu me 2 posledni vikendy:

minuly PA 23:00: na strnisti mi prosel slusny rudl cuniku, kdy se ke mne blizili, vyplasili mi je danci, co sli proti nim. i kdyz jsem se je pak nazil nasoulat, diky nizko sviticimu mesici jsem se k rane nedostal
minula NE 01:00: na stejnem miste prosli asi 2 bachynky a 4 selata, prilis se nezdrzeli a za chvili byli pryc
UT 1:00 (po ceste z prahy cca 13Okm): jak jsem jiz popisoval, sedel jsem na kazatelne s kamosem, k rane se dostal on, ja ne... (nasledovala cesta zpet do prahy)
PA: v lese se mi kmitla liska, strilel jsem, po rane trochu skakala a zmizela. na nasterlu bylo trochu barvy, ale nenasel jsem ji. prejel jsem ke krmelisti, kde bylo cerstve buchtovano, sedel jsem do rana, ale ani chlup
SO: u stejneho krmeliste jsem sedel do pulnoci, pak jsem prejel ke strnisti a cekal asi do 2:00 - videl jsem jen danci a srnci. pod kazatelnou se mi mihla liska.
NE: rano jsem zjistil, ze u krmeliste cunici po mem odchodu byli a vse totalne "vycistili". premluvil jsem manzelku, ze do prahy pojedeme az v PO rano. ve 22 jsem zasedl a cekal (s vhoolem jsme po sms oslavil dalsi ulovek). ve 0:45 prisel danek - II.VT. ani se neohral a najednou na krmeliste "skocil"rudl cerne - 5-7 bachyn, nejakci loncaci a selata. jelikos je to krmeliste v mlazine s rozmery 2x4m, nechal jsem je zabuchotvat cca 5 minut, pak otevrel okenko a snazil se vybrat samostatne stojici kus. ale fakt se nedalo, nebyl jsme si jistej a stale vybiral, proste porad jsem videl za danym kusem nejaky jiny kus. nakonec ale trpelivost dosla hlavni bachyni, ktera asi po 10 min foukla a cunici byli stejne rychle, jak prisli. za hodku mi jeste prisel knour - 80-100 kg, promenadoval se tam ja modelka a vycistil posledni zbytky zadenku a kukurice, co jsem tam dal. no a najednou bylo 5 hodin rano a ja musel zase do prahy...

tak se ptam: PROC? co jsem udelal diane ci hubertovi? ale ono je jasne, pokud je ma u sebe vhool v jeho reviru, nemuzou byt ve stejny cas pres celou republiku nekde na jihu :lol: :lol: :lol:

to vhool: srnce jsem ti nekomentoval, brzy to vse vyuctujeme :wink: vcetne privlastneni diany a huberta :lol: :lol: :lol:
Tomfi
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomfi »

Aldo podívej to je jednoduchý, whool ten si tu dianu jen tak přebrat nenechá, stačí se podívat, dává mu plnými dou?ky co může. víkend dvě dobré trofeje, dve selka.
Whool by mohl taky občas myslet na "kamarády v zeleném" :lol: :lol: :lol: ROLF

PS: mohl by jsi trošku popohnat na východ :lol:
Naposledy upravil(a) Tomfi dne pon 03.9.2007, 18:50, celkem upraveno 1 x.
Pampalini
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pampalini »

To Whool: Taky se přidám a přeju Lovu zdar. když se daří tak se daří.
A mě se taky zadařilo. V sobotu mě prasata nedaly šanci, sic jsem si je vodil v puškohledu, ale nebylo to na jistou ránu. Tak jsem tam vyrazil včera. Ve 21 jsem zasedl a ve 22.15 jsem střílel sele. Tentokrát jsem nečekal a nedal zase šanci já jim. Sele zůstalo v ohni, váha 10 kg, účinky střely přidám později.
http://album.volny.cz/pampalini/browse. ... wse_page=0
Tomfi
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomfi »

to Pampaliny:
Lovu zdar! takovýdle mě chodily u nas pred mesicem, jeste jsou malinko vidět dozvuky pruhů.
Pampalini
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pampalini »

To Alda: to co píšeš jsem pro?íval do minulého týdne taky, skoro každej den venku, viděl jsem spousty zvěře a pořád nic. Co já tam navozil do krmeli?tě kukuřice, hrachu, věčně se?ráno. Nemohl jsem se trefit do časů, kdy chodily. Tedˇjsem byl 2x úspěšnej tak věřím, že jsem tu smůlu protrhnul.
Na minulým měsíčku jem je pustil, protože se mě zdály malý, ale za ten měsíc moc nevyrostly. Myslel jsem, že budou mít už kolem 15 kg.
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Lovu zdar Pampalini :wink:
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
Vojta
Zkušený diskutér

Příspěvek od Vojta »

Lovu zdar Pampalini!!!
To Alda: Já to myslel v dlouhodobějším časovém horizontu.Samozřejmně to, co se povedlo Vhoolovi se nestává často ani nám, co jsme v revíru skoro pořád. Myslel jsem to spíše tak, že kdo do revíru chodí pravidelně, ten zvěř vidí, zvěř dočká a loví jí více než ti, co sedí doma u televize-protože tam za nimi zvěř nepřijde! :wink:
Alda
Zkušený diskutér

Příspěvek od Alda »

to vojta: ja vim, ze jo :wink: :wink: :wink: kdo chodi do lesa, tak to zna. to bylo jen moje postesknuti... a na druhou stranu, kdyz se mi pod kazatelnou promenadoval ten knourek - nadhera :D je na co vzpominat.
vhool

Příspěvek od vhool »

to vojta:mas pravdu,ja v reviru primo bydlim a take pracuji takze to zas az takova nahoda neni.nechlubim se,jen konstatuji.vylezu baraku a jsem v reviru.navic v noci s flintou a ve dne pracovne.flintu vyndavam s auta malokdy :wink:
Odpovědět