TIKKA T3
Re: TIKKA T3
Mysho22...mam tam origo Roedale C22 a spokojenost.
Tak tikkaři sháním na varminta ocelovou picatinny lištu, nejraději bych tam dal origo Sako. S54065182, tak snad se mi jí podaří sehnat. Nerad bych totiž dopadl jako před lety , když jsem řešil montáž Tikku Lite v 308 . Shodou okolností jsem byl v lysé na výstavě a zhlídnul se v montáži FAO Olomouc. Při prvním jednání mi nejmenovaný jednatel fyrmy řekl, že jsem si koupil Moskviče a že jsem si měl koupit Browning(samozřejmě jej také nabízel). Ale montáž mi zhotovili a já spokojeně vyrazil na střelnici. Jaké bylo ale moje překvapení když po 8 výstřelech celá montáž i s puškohledem Meopta 7x 50 odcestovala. Důvěra byla ta tam , já vyhodil 4000 a sháněl puškaře. Naštěstí jsem našel a Moskvič 308 slouží k mé spokopjenosti a v pohodě střílí za hranici 200 metrů. Dneska to beru s humorem ale rád se vyvaruji takových rádoby puškařů jako jsou ve FAO Olomouc.
No tak o super kvalitě FAO, Kozap a dalších výrobců lišt a montáží z naší kotliny lze dohledat spousty informací i zde na fóru.
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
http://www.loveckeforum.info/viewtopic. ... &start=555
original, uz tam i nekdo snad kupoval
http://www.zbraneastrelivo.sk/picatinny ... s54065187/
original, uz tam i nekdo snad kupoval
http://www.zbraneastrelivo.sk/picatinny ... s54065187/
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
JA SOM BRAL NA MANLICHERA ALE MAJU AJ NA TIKKU A JE OCELOVA
http://mikron.hr/index.php?route=produc ... uct_id=264
http://mikron.hr/index.php?route=produc ... uct_id=264
benelli argo 30 06, ZEISS Duralyt 1,2-5x36 ,Kimber Stainless Ultra Carry 2 Lasery Crimson,minox 10x42, Kahles Helia CSX 2,5-10x50,pulsar n 355
mannlicher goeiser LC II 308.w LEFT HAND, Border ,pajero pinin,jeep compass,Termovízia FLIR SCOUT TK
mannlicher goeiser LC II 308.w LEFT HAND, Border ,pajero pinin,jeep compass,Termovízia FLIR SCOUT TK
Choochoo007 radí dobře mám jí z BW ARMS dobrá komunikace (ne jako v ČR) a pošlou to jak jim prachy dojdou na účet. Je třeba počítat s poplatkem za převod na eura, co si účtuje banka. Je to origo weavr, doporučuji a slouží dobře, je tam i návod (momenty, podlepení..). Platil jsem s poštovným 82,28 eur+poplatek za převod cca 150-200 kč. Foto origo weavr po montáži:
Blaser r8 ps .308win 47 cm + ZD 6-24x56 MIL-DOT 2 a 6,5CM 52 cm + S-B Exos 3-21x50 + A-TEC Optima 45; Lanber Hunter, r.12/12x76; IŽ-43EM-M-1C, r.20x76
-
- Pravidelný diskutér
A poprosím ešte užívateľov zbrane tikka t3x Hunter v kalibri 30-06, a 300 win mag, aký priemer hlavne je na ústí. Ďakujem.
ZKM 456 22 lr, weatherby mark V 6,5 creedmoor, cz 550 magnum 375H&H, cz 550 custom 338-lapua-magnum, cz 550 custom 300 win mag, cz 527 lux 22 hornet
Re: Tikka T3
Děkuji za informace a zkušenosti. Od 557 upustím. Půjdu buď do 550 (dá se vůbec ještě koupit nová?) nebo do Tikka T3 Hunter (dá se koupit se zabudovanou weaver lištou?).
Následující příspěvky sloučeny z vlákna "CZ 550 nebo CZ 557?"
Jinak by se v těch nekonečných "Chatech" nenašlo už vůbec nic!
A dokonce je tu i mnoho přímo k poptávanému tématu. Pufr
Následující příspěvky sloučeny z vlákna "CZ 550 nebo CZ 557?"
Jinak by se v těch nekonečných "Chatech" nenašlo už vůbec nic!
A dokonce je tu i mnoho přímo k poptávanému tématu. Pufr
Zabudovanou myslíš jako už rovnou přišroubovanou, nebo aby byla vyfrézovaná jako součást závěru?
Poli: myslím tím jako součást závěru, jestli se teda vůbec něco takového vyrábí. Někde jsem viděl fotku a vypadalo to právě jako pevná součást zbraně... Prý existuje i nějaká odlehčená verze,jo? Kde se dá o těchto zbraních načerpat nějaké info?
Karl mám tiku supervarmint kde se uvádí že je lišta součástí závěru a je tam normálně přišroubovaná jen je to už z fabriky - nesundaval jsem jí ale v liště jsou normálně imbus šroubky takže počítám že není frézovaná a šroubky přidané na ozdobu
no a informace normálně na stránkách výrobce
no a informace normálně na stránkách výrobce
Jo Tikka nedělá lištu tak, že by byla frézováná jako součást závěru, ale je na něm normálně přišroubovaná, jako to má x jiných flint. Na závěru jsou kdyžtak drážky, stejně jako na CZ.
- Michal_123
- Zkušený diskutér
Bedding na T3 Hunter
Ahoj, už jste někdo testovali vliv beddingu na přesnost u T3 Hunter s dřevěnou pažbou?
-
- Zkušený diskutér
Myslím, že Andy měl na Téčku bedding ve dřevě. Jinak je to jen sériová, na CNC mašinách dělaná levná flinta a pokud střílí dobře, tak je to dobře. Beddingem, pažbou, Hariskama, vodováhou na puškohledu u toho flintu za 250 000 neuděláš, ale budeš se bavit. To ,že na auto nalepíš kousek laminátu a vyměníš výfuk, Ferrari nedělá.
Najlepšie na tom je , že táto flinta je fenomén pretože obyčajný varmint nastrieľa tak ako násobne drahšie flinty čo sa potvrdilo na mnohých súťažiach kde to T3 natreli omnoho drahším puškám, preto sa pokorne a rád vraciam k puškám sako/tikka . Pokiaľ to nie je na šport tak bedding nemá extra význam ale poteší .