Kulový čtyřboj malorážkou
Re: Kulový čtyřboj malorážkou
Zdravím, rád bych přes zimu trénoval na K4M na kryté střelnici. Má však jen 25 metrů. Poradíte jak redukované terče na K4M redukovat na tuto vzdálenost?
-
- Zkušený diskutér
Pokud žádná ověřená rada, tak pro tréning bych z toho nedělal vědu, na dobrém světle vyfotil terče pokud možno kolmo nad středem lepším mobilem a v režimu "plakát", který má dnes už většina tiskáren vytiskl v poloviční velikosti, slepil a vytiskl několik "přelepovacích středů" 
Nastřelení zbraně s případným zohledněním "osobního" záměrného bodu u některého terče si samozřejmě musíš udělat znovu
Ale možná má někdo vymyšlenou lepší "rutinu"

Nastřelení zbraně s případným zohledněním "osobního" záměrného bodu u některého terče si samozřejmě musíš udělat znovu
Ale možná má někdo vymyšlenou lepší "rutinu"
Pufr
Koukal jsem, že redukovaný terč má rozměr 62 x 42 cm. To je skoro přesně A2 (59,4 x 42). Tak jsem si říkal, že když dělím dvěmi vzdálenost, tak bych mohl stejně vydělit velikost a terč vytisknout na A3 (42 x 29,7). Dává to alespoň trochu smysl?
Je mi jasné, to nebude úplně stejné, ale mně bude stačit, když budu mířit alespoň na přibližně stejně velkou oblast.
Je mi jasné, to nebude úplně stejné, ale mně bude stačit, když budu mířit alespoň na přibližně stejně velkou oblast.
-
- Zkušený diskutér
No, spíš by to měla být polovina rozměrově, ne plošně, takže bys pro tréning na 25 m možná vystačil s mírně ošizeným terčem vytištěným na A4. Změř ty hodnocené oblasti, ty by měly být rozměry na polovině redukovaného terče 

Pufr
já bych to nehrotil, použil normální terč a pak si pravítkem zmenšil "opsanou kružnici"?))
tzn. liška-komora 10 cm, použiji velký terč (normální na K4m..) a budu si nadávat když budou rány za půlkou vnitřního kruhu (desítky)

tzn. liška-komora 10 cm, použiji velký terč (normální na K4m..) a budu si nadávat když budou rány za půlkou vnitřního kruhu (desítky)

ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
-
- Nový návštěvník
Zdravím vas, měl bych dotaz, na čtyřboj múžu mít na pažbě navlečenou lícnici z neoprenu?
samozřejmě můžeš