Fotopast BUNATY
Re: Fotopast BUNATY
Naše zkušenost je naopak zcela opačná,ale to je normální , co člověk to jiný názor. U nás BUNATY používáme více jak rok celkem 4 a bez jediného problému. Ten kabel co je na fotce máme jiný s jinou koncovkou tak nevím. Možná máte úplně jinou SG 880 tu co mám já ( už jsem jí prodal) má jiní jack. A fotky možná vyfotí víc,ale naopak prázdných , běžně se mě stávalo, že jede fotku za fotkou třeba dvě hodiny a ani na jedné nic neni. No myslím, že je to bezpředmětné. Každý jezdíme v jiné značce auta a každý prodejce auta vždy tvrdí, že jeho značka je ta nejlepší .Co člověk to jiný názor tak to je a tak to bude-)
- pumahunter
- Nový návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, odešla mi moje stará fotopast a přemýšlím o bunaty mini. Máte někdo zkušenosti s touto fotopastí, má cenu ji kupovat a nebo si radši připlatit a koupit jinou ?? A ještě mám dotaz ohledně externího napájení ?? Jakou velikost baterky používáte ?? Děkuji za odpověď
Browning X-Bolt Hunter 30-06 Spr.
Baikal IŽ 27 EM - 1C
Baikal IŽ 27 EM - 1C
Obrázek o čem? Nejdřív napiš jaké je rozlišení fotek - stejné určitě není. U Bunaty se dá nastavit v jakém rozlišení se mají odesílat na mail. Potom jak je nastavený prisvit - na minimum, maximum?
Atd... Ty prodáváš ty druhý fotopasti?
Atd... Ty prodáváš ty druhý fotopasti?
Vcera jsem sundaval fotopast a nasel ji v tomto stavu, tak jsem byl dost rozcilen ze mi do ni nejaky **** strelil, ale fotopast funguje a uvnitr jsem taky nic nenasel... Nez budu uplne paranoidni s tim ze mi ji nekdo chtel znicit, napadlo me, nemohl to rozklovat nejaky ptak? Na fotkach nikdo cizi neni a obcas se tam na fotopasti objevila sykora... Co myslite?
- Přílohy
-
- IMG_20190831_090336.jpg (59.97 KiB) Zobrazeno 13273 x
-
- IMG_20190830_181328.jpg (52.27 KiB) Zobrazeno 13273 x
CZ 550 Standart .308 Win.- Meopta R1r 3-12x56 RD
CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
PRODEJCE neúspěšných FOTOPASTÍ FOXCAM se zde evidentně dlouhodobě snaží hanit konkurenci, opravdu neuvěřitelné a ještě tak viditelně. bohusR je ve skutečnosti pán Stejskal co se snaží prodávat bez úspěchu své Fotopasti a všude haní jen konkurenci a hlavně daleko úspěšnější a kvalitnější BUNATY . Pokud se podíváte na historii jeho komentářu tak je to evidentní a divím se, že se za to nestydí . Takhle si od Vás nikdo žádnou Vaší fotopast FOX CAM nekoupí , stačí se podívat na recenze a diskuze Vašich fotopastí FOXCAM 3g, které nikdo nekupuje.
Naposledy upravil(a) zpuan dne pát 31.1.2020, 7:31, celkem upraveno 1 x.
zpuan píše: ↑ned 15.9.2019, 6:49PRODEJCE FOTOPASTÍ se zde evidentně dlouhodobě snaží hanit konkurenci, opravdu neuvěřitelné a ještě tak viditelně. bohusR je ve skutečnosti pán Stejskal co se snaží prodávat bez úspěchu své Fotopasti a všude haní jen konkurenci a hlavně daleko úspěšnější a kvalitnější BUNATY . Pokud se podíváte na historii jeho komentářu tak je to evidentní a divím se, že se za to nestydí . Takhle si od Vás nikdo žádnou Vaší fotopast FOX CAM nekoupí , stačí se podívat na recenze Vašich fotopastí FOXCAM, vůbec kvalitu fotek nelze srovnávat s nějakou FOXCAM , zrnité foto to vidí snad každý
- Přílohy
-
- bunaty5.jpg (36.6 KiB) Zobrazeno 13130 x
-
- bunaty4.jpg (79.05 KiB) Zobrazeno 13130 x
-
- bunaty3.jpg (86.42 KiB) Zobrazeno 13130 x
-
- bunaty2.jpg (88.06 KiB) Zobrazeno 13130 x
PRODEJCE FOTOPASTÍ se zde evidentně dlouhodobě snaží hanit konkurenci, opravdu neuvěřitelné a ještě tak viditelně. bohusR je ve skutečnosti pán Stejskal co se snaží prodávat bez úspěchu své Fotopasti a všude haní jen konkurenci a hlavně daleko úspěšnější a kvalitnější BUNATY . Pokud se podíváte na historii jeho komentářu tak je to evidentní a divím se, že se za to nestydí . Takhle si od Vás nikdo žádnou Vaší fotopast FOX CAM nekoupí , stačí se podívat na recenze Vašich fotopastí FOXCAM, vůbec kvalitu fotek nelze srovnávat s nějakou FOXCAM , zrnité foto to vidí snad každý
- Přílohy
-
- bunaty5.jpg (36.6 KiB) Zobrazeno 13128 x
-
- bunaty4.jpg (79.05 KiB) Zobrazeno 13128 x
-
- bunaty3.jpg (86.42 KiB) Zobrazeno 13128 x
-
- bunaty2.jpg (88.06 KiB) Zobrazeno 13128 x
Mám dotaz, před pár dny mi došli baterky a od výměny baterií mi už nefotí. Na testovací režim vše funguje- fotopast vyfotí a pošle foto. Ale jakmile to přepnu do polohy ON, tak fotopast už nic nevyfotí. Po přepnutí na ON fotopast 5x zabliká dioda, poté je 5 sekund prodleva, poté zase 5x zabliká a takhle furt dokola.. Baterie už jsem vyzkoušel několikery a SD karta taky není zamčená ani plná, nevíte kde by mohl být problém? Děkuji
běžte na web přímo BUNATY a pomohou Vám www.fotopasti-bunaty.cz a nebo napište na Info@bunaty.cz a vše je vyřešeno během minuty
Nakonec pomohla instalace noveho SW, ktery mi poslal p. Malek jako prodejce fotopasti. Takze fotopast uz zase bezi jak ma 

Klasická výrobní chyba fotopasti, která se nedá odstranit. Pokud dojdou baterie, stane se to znovu a znovu. Hold kvalita.
zpuan Kde píšu, že je Buntaty špatná? Přidal jsem jenom příspěvek. Je to foceno na stejnou vzdálenost na stejném místě s přísvitem nastaveným na maximum. Myslím, že Vaše reakce vypovídá za vše. Zveřejním tady příspěvek a hned na obranu vysypete 10 fotek focených na blízkost a to ještě z totopasti Bunty mini, která používá dost viditelné, agresivní diody, které prostě svítí hodně.
zpuan Kde píšu, že je Buntaty špatná? Přidal jsem jenom příspěvek. Je to foceno na stejnou vzdálenost na stejném místě s přísvitem nastaveným na maximum. Myslím, že Vaše reakce vypovídá za vše. Zveřejním tady příspěvek a hned na obranu vysypete 10 fotek focených na blízkost a to ještě z totopasti Bunty mini, která používá dost viditelné, agresivní diody, které prostě svítí hodně.
BOHUSR je pouze prodejce fotopastí neúspěšných fotopastí FOXCAM , které nikdo nepoužívá proč? Stačí se podívat na fotografie z této Fotopasti FOXCAM , na ní není poznat vůbec nic , s trochou štěstí prasata ,ale nějak deformovaná-)
Klasická výrobní vada Fotopasti FOXCAM -)
Už se věnujte svému prodeji , možná uděláte lépe než pořád pomlouvat, snad jediný Váš příspěvek na tomto forum není bez toho, že by jste pomlouval konkurenční Fotopasti a pouze vychvaloval své!
Klasická výrobní vada Fotopasti FOXCAM -)
Už se věnujte svému prodeji , možná uděláte lépe než pořád pomlouvat, snad jediný Váš příspěvek na tomto forum není bez toho, že by jste pomlouval konkurenční Fotopasti a pouze vychvaloval své!
- Přílohy
-
- 0a6020008.jpg (54.91 KiB) Zobrazeno 12561 x
Dobrý den,
podařilo se mi taktéž tu fotopast zaseknout, mám Bunaty Mini Full HD
mohl byste mi prosím zaslat nový SW? na email?
Kód: Vybrat vše
david.stastny@gmail.com