Koroptev polní
Koroptev polní
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
						Tak dravci, to je u nás také problém.Kdyby bylo jedno na 4-5 ha, ale u nás jsou třeba 2-3na tuto plochu. I tak se ale koroptvičkám daří skrývat a stavy se nijak markantně nesni?ují, spíše každým rokem stoupají
ještě k těm dravcům, myslím si že by mněli mít některé druhy dobu lovu, jako je to u strak, sojek atd. -myslím tím např. káňata nebo krkavce.protože pokud chceme udržet jakési stavy drobné zvěře, tak by se mněli tlumit, protože nemají žádného přímého predátora.

ještě k těm dravcům, myslím si že by mněli mít některé druhy dobu lovu, jako je to u strak, sojek atd. -myslím tím např. káňata nebo krkavce.protože pokud chceme udržet jakési stavy drobné zvěře, tak by se mněli tlumit, protože nemají žádného přímého predátora.
- 
				wizard
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Koroptve jsou jediná zvěř které je u nás dostatek....Je to hlavně tím,že krajina opět záskává svou rozmanitost po rozorání mezí....Hlavní podíl na tom má stará nepoužívaná ?elezniční vlečka s vysokým náspem porostlým hlohem a pámelníkem...tam nachází kryt i pár posledních zajíců,tak je alespon na co koukat.... 

I? 43-12/12/70, 
ZKK 600 7x64,Tasco 3-9x40
ZBK 110 LUX .222 Rem, Nikon Monarch 4x40
						ZKK 600 7x64,Tasco 3-9x40
ZBK 110 LUX .222 Rem, Nikon Monarch 4x40
- Koroptvicky.cz
- Nový návštěvník
Re: Koroptev polní
taky se nám v bramborách usídlilo hejno koroptví 18ks viděl jsem je po 5 letech.

Škoda že sebou netahám foťák a mobil mi fotí na prd, ale letos jsem se několikrát dostal ke koroptvím cca 14ks na pár metrů, naposled když jsem je před týdnem viděl, tak se mi schovávali 1-2 metry od auta ve strništi a krásně jsem si je mohl z auta prohlídnout  pohlazení na duši
 pohlazení na duši  kolikrát si říkám, že by občas stálo zato zkusit sebou tahat aspoň kompakta na focení
 kolikrát si říkám, že by občas stálo zato zkusit sebou tahat aspoň kompakta na focení  

Snad z toho něco přežije zimu, chodím jim sypat do několika remízků smetky z obilí, tak snad si to najdou a přeberou a zjary mi bude dělat radost víc než jeden párek s mladýma

pohlazení na duši
 pohlazení na duši  kolikrát si říkám, že by občas stálo zato zkusit sebou tahat aspoň kompakta na focení
 kolikrát si říkám, že by občas stálo zato zkusit sebou tahat aspoň kompakta na focení  
 Snad z toho něco přežije zimu, chodím jim sypat do několika remízků smetky z obilí, tak snad si to najdou a přeberou a zjary mi bude dělat radost víc než jeden párek s mladýma

CZ 550 Standart .308 Win.- Meopta R1r 3-12x56 RD
CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
						CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
foto doma na zahradě...
loni jich tu bylo 13 bohužel ubejvaj

loni jich tu bylo 13 bohužel ubejvaj

- Přílohy
- 

- k.jpg (45.14 KiB) Zobrazeno 28491 x