Bederní ledvinový pás
Bederní ledvinový pás
Lovu Lesu,pánové můžete prosím doporučit nějaký kvalitní bederní pás?Díky.
Re: Bederní ledvinový pás
ja pouzivam neoprenovy,je to bezva vec

jo ten je dobrej jenom to chce pod něj termo triko já ho mám ještě se vzpěrama protože jsem byl šikovnej na schodech tak mě to donutí sedět rovně 

CZ 550 american 308win.
presne tak ... nosim ho pres moiru a taky ma takovy sprusle jako vyztuhu
... ja to nemam ze schodu ale blbej jsem byl vic
))

- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Klasika je kočičák 

ale ten se hrne a po pár metrech ho mám na hrudníku a ještě to škrtí když to utáhneš aby to necestovalo 

CZ 550 american 308win.
no ono nejde ani tak o zatepleni i kdyz ten neopren to zvlada mozna i lip nez kocicak ... ja oosobne to pouzivam z duvodu zpevneni bederni patere v praci (v tezbe ) ..jednak vyborna prevence a jednak moje zada za ta leta hazardovani a urazu uz taky nejsou v TOP stavu 

já mám tohle http://www.restless.cz/motoobleceni-sho ... s-stretch/
zpevnění zad je znát,i když na to není primárně určen,drží teplotu těla.
zpevnění zad je znát,i když na to není primárně určen,drží teplotu těla.
-
- Zkušený diskutér
výborné jsou ledvinové pásy určené pro motorkáře - to co popisuje vhool. Já ovšem již několik let používám klasický kočičák - to jsem jednou takhle v lednu ulovil toulavou kočku, stáhnul, nechal vyčinit a u kožešnice ušít. Musí se ta kožka nechat nařezat na pruhy, nesmí být v celku, ty pruhy se potom musí sešít navzájem růstem srsti proti sobě, potom se ten pás neposouvá kolem dokola či nahoru. Tož asi tak. Vyzkoušel jsem ledviňák z moiry, stál asi 600,- Kč, ten používám občas při práci, když mám obavy z prochladnutí zad, ale na sezení zásadně používám kočičák - stovka za vyčinění a 200,- Kč za ušití. F.
politice a politikům zmar
no motorkarsky jsou trosku jineho urceni,predevsim ochrana patere...to co popisuju je zdravotni na podporu bederni patere jako prevence nebo pourazove opatreni.tim ze je z neoprenu ma i perfektni izolacni vlastnosti ale to je jen vedlejsi produkt.ja ho nosim i v lete prave z duvodu prevence a ochrane zad ... v praci ... na motorku mam jiny ... s deflektory na bederni obratle ... pokud bych to nosil pouze kvuli zatepleni tak ten kocicak neni spatnej ...musi ale bejt dobre udelanej 

No mě by spíš štvali u toho kočičáku nebo králičáku ty tkaničky,raději sucháč. 

Údajně nejlepší je rezavá.Zdenek41 píše:Klasika je kočičák
Lovec zabíjí jednou ranou.
-
- Nový návštěvník
Zdravím, konečně skutečné řešeníprecechtel píše: ↑ned 05.2.2012, 20:55 výborné jsou ledvinové pásy určené pro motorkáře - to co popisuje vhool. Já ovšem již několik let používám klasický kočičák - to jsem jednou takhle v lednu ulovil toulavou kočku, stáhnul, nechal vyčinit a u kožešnice ušít. Musí se ta kožka nechat nařezat na pruhy, nesmí být v celku, ty pruhy se potom musí sešít navzájem růstem srsti proti sobě, potom se ten pás neposouvá kolem dokola či nahoru. Tož asi tak. Vyzkoušel jsem ledviňák z moiry, stál asi 600,- Kč, ten používám občas při práci, když mám obavy z prochladnutí zad, ale na sezení zásadně používám kočičák - stovka za vyčinění a 200,- Kč za ušití. F.

oldrich.frydrych@getmore.cz