DALAS, zde výše napsal:
DALAS: je to Tvá volba. Myslel jsem, že jsi zvídavý člověk, a nestačí Ti vědět jen "jak", ale také "proč"............. 
 JA: Zvědavý, či zvídavý snad jsem,   ale jen do jisté míry, podle důležitosti  dané otázky ( problematiky ) v daném čase pro mne.  V první  řadě  jsem myslivec ,  někdy  snad i lovec, ( dle okamžité nálady ) . Maybe,  příjde den kdy mě to přebíjení začne opravdu zajímat, ale právě teď na to nemám čas. ALE vážím si Tvých odborných vět a fakt si je ukládám  spolu s jiným  informacemi  na flešku. Třeba se někdy budou hodit................... 
DALAS :  Ale kdyby sis  přece jen chtěl u Štroblů koupit lis, tak jedině CH4D Rock Crusher Reloading Press......
JÁ: Určitě víš o čem mluvíš a  jistě máš s tímto lisem svoje bohaté  praktické zkušenosti. Aneb Velký znalec  a Velký přebíječ   přece musí  mít  Velký lis !  Jinak bys ho nemohl  doporučit, že.   Mně zase kamarád  doporučil  jednoduchý a malý lis od firmy: 
https://kmshooting.com/  .......... Tak nevím .......
DALAS :   Jinak SPCE v hotovém náboji je stejná jako SPCE pro reloading..............
JÁ:  platí to taky i pro jiné střely  ?  Povídej, přeháněj, vždycky se rád  nechám poučit od těch co vědí.  

Co  dodat ?   Snad když  nemám čas, ani náladu studovat podrobně  která střela a který náboj je ten „NEJ“  lepší  na celém světě, a řeším to tím, že zkouším tovární střelivo od různých výrobců  a vybírám si to, co mojí konkrétní pušce  „sedí“ nejlépe, je to  správná  cesta jak se dostatečně přesně trefit do cíle ?  V podstatě, dle mého aktuáního názoru , je úplně regál  jestli  je to 8x57 IS  nebo  8x68 S.  Důležitý  je ten  správný  ZÁSAH  do správného místa..........