Zbrojní oleje & čistění zbraní

Odpovědět
Hans88Vagus
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Hans88Vagus »

Samozdrejme.Koudelem laufy jen cistim, kdyz je chci vytrit a zjistit jestli uz jsou ciste, pouziji vatu.
pohodar
Častý návštěvník

čištění..

Příspěvek od pohodar »

Zdravím,pozorně jsem si pročetl va?e rady a zkušenosti.protože mě toto lov.forum hodně pomáhá,tak taky jedna zkušenost:

Kdysi,ještě nedávno, jsem používal po všech předcházejících pokusech,výhradně Robia Solo.Fakt dobrej přípravek,jenom se muselo dávat pozor na brynýr-zanechával nezmazatelné stopy.Pak jsem objevil přípravek jemu podobný,ale bez negativnich vedlejších vlivů a taky mnohem, opravdu mnohem lepší. Po nastříknutí vytváří v hlavni pěnu,necháte cca hodinku působit a bez různých kartáčků ,jenom koudelí,nebo filcovými válečky vytřete do sucha.Já osobně používám takové ty kulaté,tvrzené vatové placky,co mají ženské na "mejkap"-je to levné a perfektně to funguje.

Jo a na konec to hlavní,abych nezapoměl.Jmenuje se to: FORREST od finské firmy Milfoam,náplň 90ml a cena 12 EU. Zakoupeno v rakousku-teď už běžný prodej.
...jsem v pohodě...
vhool

Příspěvek od vhool »

to pohodar: ja pouzivam papirove kapesniky ale ty "placky"vyzkousim :wink: .dik za typ...
mrazík
Pravidelný diskutér

Příspěvek od mrazík »

Zase bude čurbes doma( pro jistotu jsem znárodnil hned jedno balení :lol: ), zkusil jsem ty odličovací tampóny a supr nápad, krásně to funguje. Dík za tip.
pohodar
Častý návštěvník

čištěni

Příspěvek od pohodar »

..jsem rád,že jsem mohl někomu pomoci...
...jsem v pohodě...
US OPTICS
Pravidelný diskutér

Forrest

Příspěvek od US OPTICS »

Taky zkouším ten Forrest týden a musím říct, že opravdu funguje skvělě. Otěr střely v hlavni zmizí bez problémů. Byl jsem jen prodejcem upozorněn, že se to v žádném případě nesmí dostat (ta pěna) do závěru, že to jinak nadělá paseku. Závěr mám vždycky vyndaný, takže tenhle problém mi nehrozí. Ale jinak je to fakt super. Doporučuji.
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!
kpt.stone
Pravidelný diskutér

Příspěvek od kpt.stone »

Ahoj, kluci, kde v Praze seženu Robla Solo MIL......když už jsme v tom čištění...
kpt.stone
Pravidelný diskutér

Příspěvek od kpt.stone »

Tak jsem si to nechal poslat.....

http://www.ballistol.cz/zbrane4.htm
milan 04
Častý návštěvník

zbrojní oleje & čištění zbraní

Příspěvek od milan 04 »

Poradte, prosím, kde můžu sehnat zmíněný přípravek FORREST. U nás v prodejně zbraní mají jen vzorek a pry už se nedováží. Děkuji.
Alin
Častý návštěvník

Forester

Příspěvek od Alin »

Na ?títku je nějaký nápis Mr. Forester s.r.o. a email mrforester@volny.cz. Zytek ?títku a návodu se už sloupal, tak snad jsem to dekódoval správně. :)
Je nějaký rozdíl mezi tímhle Forester a Robla Solo MIL. ještě mám doma nějaký Barnes CR10, ale ještě jsem ho nePoužil. :oops:
Sauer 202 Alaska 300WM, Zeiss VD 6-24x56, Leica Geovid 15*56,Nikon D300 a popelníky
pohodar
Častý návštěvník

Příspěvek od pohodar »

Myslím kolego,že jsi se dostal úplně někam jinam...
Řeč byla o FORRESTU...............www.milfoam.fi.
Neporádím ,bohužel,kde se to dá koupit u nás,já jezdím do rakous.a tam je to běžně v prodeji.
...jsem v pohodě...
Alin
Častý návštěvník

Forrest

Příspěvek od Alin »

Nejsem jinde, pouze jsem popletl název (Forester místo Forrest) a web odkaz na zástupce milfoam.fi v česku je opravdu http://www.volny.cz/mrforester/katalog.htm . :wink:
Je fakt fajnový na čištění. Tedy alespoň ve světle mých minimálních zkušeností s jinými. :)
Sauer 202 Alaska 300WM, Zeiss VD 6-24x56, Leica Geovid 15*56,Nikon D300 a popelníky
milan 04
Častý návštěvník

Příspěvek od milan 04 »

Přátelé, oba máte pravdu. Dovozce je firma MILFOAM a email je mrforester@volný.cz. Na tuto adresu jsem psal už asi před měsícem a včera znovu,ale nikdo se neozval, tak už asi nefungují, budu tedy asi muset zajet do toho Rakouska. Díky za informace.
Alin
Častý návštěvník

Milfoam

Příspěvek od Alin »

Seznam všech jejich dealerů, včetně toho našeho nekomunikativního :roll:
http://milfoam.fi/dealers.html
milan 04
Častý návštěvník

Příspěvek od milan 04 »

Aline, díky za soukromou zprávu, konečně jsem se k firmě dostal, ale bohužel mám pro všechny špatnou zprávu, přípravek FORREST se k nám už nedováží, protože výrobce nabízel už jen velké balení vhodné tak pro armádu. Pán se kterým jsem mluvil řekl, že neví o nikom v ČR, kdo by tento přípravek dová?el. takže nám opravdu zůstalo to Rakousko.Lovu zdar.
Odpovědět