zkoušel jsem povolit a znovu nandat balistickou věžičku a stale to bylo mezi
 zkoušel jsem povolit a znovu nandat balistickou věžičku a stale to bylo mezi   Tak jsem druhý den zase vyrazil nechal si tam vyskládat ZDčka a koumal
 Tak jsem druhý den zase vyrazil nechal si tam vyskládat ZDčka a koumal   Tak jsem zkoušel dvě s křížem MT223 a taky to klikalo mezi
 Tak jsem zkoušel dvě s křížem MT223 a taky to klikalo mezi   no nic pak teda že vyzkouším s MIL-Dot 2 křížem a tam to bylo ok
 no nic pak teda že vyzkouším s MIL-Dot 2 křížem a tam to bylo ok   no a co mě přesvědčilo vyměnit MT223 za MIL-Dot 2 bylo že 5kliků na balistické věži MIL u MT223 bylo číslo 1 a u MIL-Dot 2 bylo číslo 0,5 a po dalších pěti 1 pak 1,5 2 a poslední je 4,5. Tak mám nakonec ZD 6-24x56 RD s klikáním MIL a křížem MIL-DOT 2
 no a co mě přesvědčilo vyměnit MT223 za MIL-Dot 2 bylo že 5kliků na balistické věži MIL u MT223 bylo číslo 1 a u MIL-Dot 2 bylo číslo 0,5 a po dalších pěti 1 pak 1,5 2 a poslední je 4,5. Tak mám nakonec ZD 6-24x56 RD s klikáním MIL a křížem MIL-DOT 2   a spokojenost.
 a spokojenost.Kouká to parádně a už jen jakou montáž na weavr. Pěkná je tahle Spuhr SP-3601 - tubus 30 - výška 30 (sklon -20 MOA) ale ta cena. S paní v podnikové prodejně tentokrát velká spokojenost