Nee ... tady jde o celkovou délku střely, (žádný komparátor)porovnával jsem ještě další a ty sedí ... takže asi skutečně to bude jen rychlostí přísunu informací do QL od tvůrce

Příspěvek od bonecrusherx55 »
Z tohto a vyššie napísaného som sa nedozvedel nič.bonecrusherx55 píše: ↑čtv 04.6.2020, 9:06 Poukazujem na to, že tie strely sa správajú rovnako pri rôznych kalibroch a rýchlostiach. Ja ich hodnotím ako dokonale lovecké strely pre všetky podmienky s výnimkou tvrdej africkej zveri. Na európsku zver bez problémov.
Toľko zbytočných kecov v jednom príspevku sa každý deň veru nevidí... o jeden koment vyššie som napísal, že ktoré parametre reprezentujú aspoň minimálne relevantnú informáciu z pohľadu toho, aby sa dali zhodnotiť vlastnosti a účinky strely. Úplne jednoduché. Ale nie, tebe to nedalo a musel si bláboliť o navážkach, stúpaní, dĺžke laufu, závodných strelcoch. Proste zbytočný a najmä s podstatou diskusie nesúvisiaci balast.Barvář píše: ↑čtv 04.6.2020, 17:16 To Lovec: na tomto fóru mi přijde že relevantního není skoro nic..., celkem tě chápu, obecná rovina detailní informace neposkytuje!Myslím že budeš závodní střelec..,
jaká byla použita nábojnice, střela , prach , navážka , délka hlavně , stoupání, rychlost , vzdálenost.., místo zásahu..., rozpoložení zvěře.., pak by to Možná relevantní bylo.![]()
Co jednomu funguje a vyhovuje jinému nemusí..Mám naloveno stovky kusů a při použití jedné střely dejme tomu u 300 kusů, může být pro někoho relevantní vzorek u jiného ne!
A u té dané střely nemohu nikdy říci že ve všech případech funguje stejně! Prostě co výstřel to originál,jedna věc je takřka na 95%, když se trefím správně , tak jde zvěř k zemi.A nejsem rozčarovaný , že nezůstala v ohni, či extra nebarví, nebo jestli je výstřel jako 2kč či 5 Kč ..., pokud to není šrapnel , který roztrhne půl kusu!
Lovil jsem s X i Match v 308,ale jak mi jeden příspěvek okomentoval Jiskra , lovím čajíčkama. Rychlost do 700 m/s, a markantní rozdíl mezi střelami nebyl.Match bylo o něco měkčí ..,u zásahu kostí..,takže taktéž nerelevantní info![]()