Já to vykecat nechtěl,ale kolega je vyloženě držák. Ten to drží v tajnosti vždy jen do druhého dne.

skvělá volba, jen škoda, že to pojali jako masovku a nedělají variantu pro leváka. Kdybych se vracel k jednorance, opět bych šel do Bergary. Kdybych cílil výš, tak bych všechny ty Hanely, Sabatti a spol. vč Merkela přeskočil a volil K95 nebo Krieghoff
Příspěvek od Josef Kuřitka »
Máš pravdu, tohle není téma u kterého bychom někdy dospěli k společnému názoru. Myslím, že většina uživatelů, kteří si zachovali určitý nadhled to ani nemůže očekávat. I tak ale musím říct, že mě ty prezentované názory obohacují - alespoň mám ten dojemJosef Kuřitka píše: ↑pát 10.7.2020, 18:29 Obohacuje skutečně tato debata původního zadavatele a běžné myslivce- lovce, tedy nejširší uživatele LF?
Ano, většina zúčastněných si naštěstí zachovává zdravý rozum a racionální pohled.
Příspěvek od Josef Kuřitka »
Nejsem si jistý jestli myslím stejnou zbraň, ale viděl jsem na nějakém hradu zbraň se čtvercovým "vývrtem", na ústí byl "nastojato" . Podle kastelána se z toho střílely štůlny. Ale rozhodně to nebyla zbraň na šoulačku... Lauf byl pořádný kus železaJosef Kuřitka píše: ↑pát 10.7.2020, 20:16 V mládí, jako dítko školou povinné, jsem na nějakém zámku viděl flintu - předovku, která měla ústí ve taru kosočtverce.