DIGEX N450/N455
-
- Zkušený diskutér
Re: DIGEX N450/N455
1) Asi nejjednodušší by bylo zajet do nejbližšího Ekodvora a tam, kde je sekce elektronika, přístroj zanechat.
2) Pokud není chyba v rukách, či zbrani a munici, tak poslat na opravu a tu v případě, že není záruka, vykešovat. Pokud bude cena nepřiměřená hodnotě přístroje, tak postup dle bodu 1. Zároveň je vhodné být asertivní a neomlátit to prodejci o hlavu, i když je člověk nasraný.
3) Někoho zblbnout a přístroj prodat, to je myslím neetické a páchne to podvodem! nedělal bych to!
4) Obávám se, že žádné "Abraka dabra" a souběžný stisk kouzelného tlačítka nikdo nevymyslí! To ale všechno víš!
Bohužel se musíme smířit s tím, že tyto elektronické bazmeky , jsou náchylnější na poruchu a držet se s duchem doby, upgradovat, je drahé, dokonce velmi drahé!
2) Pokud není chyba v rukách, či zbrani a munici, tak poslat na opravu a tu v případě, že není záruka, vykešovat. Pokud bude cena nepřiměřená hodnotě přístroje, tak postup dle bodu 1. Zároveň je vhodné být asertivní a neomlátit to prodejci o hlavu, i když je člověk nasraný.
3) Někoho zblbnout a přístroj prodat, to je myslím neetické a páchne to podvodem! nedělal bych to!
4) Obávám se, že žádné "Abraka dabra" a souběžný stisk kouzelného tlačítka nikdo nevymyslí! To ale všechno víš!
Bohužel se musíme smířit s tím, že tyto elektronické bazmeky , jsou náchylnější na poruchu a držet se s duchem doby, upgradovat, je drahé, dokonce velmi drahé!
zdar, není problém použít tlumič v kombinaci s Digexem, neodráží se od něj přísvit?
-
- Pravidelný diskutér
Martinř: kdyby sis vlákno přečetl, dozvěděl by ses, že mu vadí krytka mušky, z čehož se dá vydedukovat, že buřt na konci hlavně trochu přísvit odrážet bude 

Ale je to jen ouvaha, zkušenost s buřtem nemám a ani se na ni nechystám
Jen jeden osobní postřeh do pléna, týkající se odrazu přísvitu. Pokud to tu již někde nezaznělo. Zkuste se podívat do Digexu při zapnutém přísvitu při otevřené a při zavřené čelní krytce okuláru.
to Fary: o té krytce mušky jsem si to přečetl, proto mě napadla úvaha co asi udělá tlumič na hlavni!?
-
- Pravidelný diskutér
Tlumič A-TEC H2 na hlavni 508 mm bez odrazu čehokoliv. Když jsem nasadil neoprenový návlek, tak už byl lehký opar ze spodní strany ale pořád bylo vidět všechno.
-
- Nový návštěvník
Nazdar chlapi, mal by som jednu otazku, kto s tym ma skusenost
Chcel by som si vymenit prisvit. Jednoducho, ten povodny, ktory je s Digexom N455 mi nestaci, neviem tu zver citat na taku dialku ako napr. s Pardom. Ano, viem, ze 940nm prisvit je vseobecne "slabsi" ako 850nm, ale aj tak. A tiez mi dost chyba moznost zoomu.
Riesili ste niekto vymenu prisvitu? Myslim to tak, ze aky prisvit sa tam hodi co najlepsie a s akou montazou. Nemam v tomto skusenosti, nakolko je digex moj prvy nocak. Budem naozaj velmi vdacny za kazdu rozumnu radu.
Dakujem
Chcel by som si vymenit prisvit. Jednoducho, ten povodny, ktory je s Digexom N455 mi nestaci, neviem tu zver citat na taku dialku ako napr. s Pardom. Ano, viem, ze 940nm prisvit je vseobecne "slabsi" ako 850nm, ale aj tak. A tiez mi dost chyba moznost zoomu.
Riesili ste niekto vymenu prisvitu? Myslim to tak, ze aky prisvit sa tam hodi co najlepsie a s akou montazou. Nemam v tomto skusenosti, nakolko je digex moj prvy nocak. Budem naozaj velmi vdacny za kazdu rozumnu radu.
Dakujem

Luna 940 laser, s Pardem vidím tak daleko, že mě to až štve, protože si netroufnu na ránu.
-
- Nový návštěvník
ako pozeram, tak ten uz nikde nie je dostupny... kazdopadne dakujem za radu