Kančí plátky v marinádě.
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Příspěvky: 3179
- Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
- Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Kančí plátky v marinádě.
Marináda:6 vajec,1 palice česneku,sůl,pepř,snítku tymiánu,sojovku,hladká mouka,?krobová moučka 1:1,2 l?íce plnotučné hořčice.vše dobře roz?lehat,aby vznikla hust?í konzistence bez hrudek. Nakrájet odle?ené maso z divočáčka může být i z hrub?ího kusu nejlepší je krkovička,ale v pohodě i kýta bude ??avnatá.Naklepeme a vše dobře promícháme v marinádě a necháme v ní odle?et 24 hodin v ledničce. Zprudka osnažíme na sádle nebo oleji.Přeji dobrou chu?.
-
- Věčnej rejpal ;-)
- Příspěvky: 662
- Registrován: pon 09.10.2006, 11:25