Nepochybně bude velmi hodnotné se tomu v příslušném vláknu (které celkem žije) věnovat. Pufr
308Win. Základy přebíjení pro lov na 350 m
Re: 308Win. Základy přebíjení pro lov na 350 m
Asi bych doporučil podívat se přez optiku i když u 4 K jde nastavit digitálně zvětšení až cca 40x. Hlavně si zkusit na takovou vzdálenost touto optikou vystřelit ( neříkám, že to nejde. Jen to chce nějakou zkušenost). Docela by mne ten terč zajímal a případnou zvěř taky
. Pak bych teprve zvažoval další kroky.
Nepochybně bude velmi hodnotné se tomu v příslušném vláknu (které celkem žije) věnovat. Pufr
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
-
pufr
- Zkušený diskutér
Tak nějak jsem to tušil, optoelektronika často překvapí. Pokud to Milikovi s tím Blaserem půjde jak tomu borci se "Savage", můžeme klidně přejmenovat vlákno na lov na 450 m 
Pufr
Súhlasím, ale aj tak vo mne vŕta červík pochybnosti, že práve ten puškohľad bude limitujúcim prvkom zostavy.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
Zdravím jaké váhy používáte? Jaká je Lyman pocket touch scale? Má někdo?
Byt autorem vlakna, hodne rychle zapomenu na oslavne clanky Hanaka z Myslivosti na meoptu a vezmu si treba vector optics continental. Bude to stat min a bude to kvalitnejsi...
Nejlepší ráže je dobrá střela a nejlepší střela je ta dobře umístěná!
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...