Lovíme s 300 blk
Re: Lovíme s 300 blk
Pokud tam někdo planujete objednávku, rád se přidám a něco na vyzkoušení vemu taky
Nejlepší ráže je dobrá střela a nejlepší střela je ta dobře umístěná!
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
Rád se přidám také.
napiš mi pm
podarilo se nekomu v posledni dobe dovezt strely Maker z USA? ja kdyz to zkousel posledne nechat dopravit pres shipito, tak mi to zamitli a zasilku znicili. Ani nedovolili repost na kamarada do USA. A kdyz to zjistoval, ze by mi je dovezl tak je pry problem ze to nove povazuji za vojmat a nedovoluji export, takze kdyby mel smulu pri propasovani, mohl by jit sedet.
Pak jsem zkousel objednat z grauwolf, ale tem se to taky nepovedlo a koukam, ze uz je vyradili z nabidky.
Pak jsem zkousel objednat z grauwolf, ale tem se to taky nepovedlo a koukam, ze uz je vyradili z nabidky.
Grauwolf nepošle mimo DE žádné střely dovezené ze států. Nesmí.
ZP 16x70/16x70
Brno 500 8x57JRS/20x76
Sabatti SKL 98 10,3x60R /270 win
Brno 500 8x57JRS/20x76
Sabatti SKL 98 10,3x60R /270 win
Grauwolf neni jediny prodejce v nemecku. Kdyz nechce, proda nekdo jiny. Vetsi problem je ze ty strely proste nejsou
Nejde o to že by nechtěl, ale jde o zpřísnění legislativy v DE.
Nemuzu se o tom nejak durazne prit, ale spis nez o nemeckou legislativu jde o to, ze nemeckemu prodejci to american prodava s podminkou zakazu preprodeje do treti zeme. Platilo to i drive, jen se tomu ted venuje vetsi pece - mozna ani ne tak americanem, jako nejakym dalsim distributorem, jenz nemuze prekousnout preshranicni konkurenci.
M.
M.
ano je to Proarms ..
aneb proč si kupovat např. střelu z DE za 7,5Kč i s dopravou, když si ji můžu koupit tady za 10Kč 

To jsem uvedl jen příklad. Byla to reakce na příspěvek cobaje.
Barváří - můžete poskytnout rozměry rakety Maker 300 BLK 1. Celá délka 2. Délka řezu 3. Průměr a hloubka díry? DíkyBarvář píše: ↑stř 30.8.2023, 7:38 https://makerbullets.com/proddetail.php?prod=308190SBLK
Objednávám ji v tomto obchodě.
Zdravim...jaka je pre Vás optimálna ONV so subsonickym strelivom pre 300blk aby to malo co najmenšie odchylky od osi ?
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Bude asi dost subjektivni, ale ty poklesy jsou dost sileny, clovek si to ani neuvedomi, kdyz to nevidi. Vsechny subsoniky na tom budou asi hodne podobne. Poridil jsem nedavno na testovani prach RS14 do 308W a kdyz vidim ty poklesy, tak to bude spise na testovani do papiru nez na lov, protoze to bude chtit znat vzdalenost na 10m a i tak to bude asi dost vesely
https://www.sellier-bellot.cz/produkty/ ... etail/492/

https://www.sellier-bellot.cz/produkty/ ... etail/492/
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]