Pard DS35 LRF

Noční vidění, termovize a podobná elektronická zařízení. Vaše zkušenosti, rady a dotazy
Odpovědět
septum
Nový návštěvník

Pard DS35 LRF

Příspěvek od septum »

Ahoj, mám Pard DS35 70 LRF, lze zmeninit polohu dalkomeru? Mám to dost od krize a při přiblížení více jak 8 už mimo obraz a dalkomer neměří. V manuálu ani na YouTube jsem nic kloudneho nenašel. Díky za info.
dalas
Administrátor

Re: Pard DS35 LRF

Příspěvek od dalas »

Nastavení laserového dálkoměru v závislosti na vaší pušce a nule – když laserová krabička na obrazovce neodpovídá místu, kde je namířen skutečný laser. Večerní kontrola – přepni DS do nočního režimu a pozoruj místo skutečného laserového blikání – porovnej s laserovým boxem na obrazovce.
Zarovnání
1. Otevřít Hlavní nabídku
2. DLOUHÉ stisknutí tlačítka Den/Noc
3. Korekce souřadnic x, y pomocí otáčení věžičky, přapnutí mezi x a y krátkým stiskem věžičky.
4. DLOUHÝM stisknutím věžičky ulož

Obdobně to jde s 008 LRF jen místo věžičky se používají tlačítka.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
septum
Nový návštěvník

Příspěvek od septum »

Děkuji za radu. Mám to na Blaser BBF95. Teď nejsem u trezoru, ale hned jak budu tak vyzkousim. Děkuji
kucmar
Nový návštěvník

Příspěvek od kucmar »

Ještě doplním. Na laseru vyloupnout z přední části krycí krytku a malým křížovým šroubovákem vyladit laserový paprsek v noci kam potřebuji. Já jsem si jej posunul na sto metrů přesně doprostřed, cca 5 cm dolů, na dvě stě metrů to jde kousek nad. Důležité je, že laserový paprsek není nikde v rohu. Mám jej krásně uprostřed, kde chci. Potom jak už bylo napsáno, stačí naklikat na displeji.
Odpovědět