Brokovnice Kral Arms
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Brokovnice Kral Arms
Prosím o zkušenosti s tímto výrobcem brokovnic. Prostě cokoli, co může rozhodnout výběr. Díky za jakékoli info o kvalitě zpracování, chodu, životnosti, ergonomie ...
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
- Michal_123
- Zkušený diskutér
Re: Brokovnice Kral Arms
Nestřílel jsem s tím, ale měl jsem několik jejich výrobků v ruce na výstavách.
Moc se mi líbilo jejich zpracování, ale to se mi líbí u Turků obecně (jejich krátké zbraně mi tak úžasné nepřijdou).
Turci obecně mají velkou tradici ve výrobě a používání brokových zbraní.
Jeden Turek mi vyprávěl, že brokovnici u nich může získat jednoduše každý, dokonce to tam mají nějak jednoduché s lovem.
Dlouhá léta používám tureckou pumpu s chromovaným laufem na blbnutí, výcvik psa a občas i na lov, má najeto relativně hodně a jsem s ní naprosto spokojený.
Moc se mi líbilo jejich zpracování, ale to se mi líbí u Turků obecně (jejich krátké zbraně mi tak úžasné nepřijdou).
Turci obecně mají velkou tradici ve výrobě a používání brokových zbraní.
Jeden Turek mi vyprávěl, že brokovnici u nich může získat jednoduše každý, dokonce to tam mají nějak jednoduché s lovem.
Dlouhá léta používám tureckou pumpu s chromovaným laufem na blbnutí, výcvik psa a občas i na lov, má najeto relativně hodně a jsem s ní naprosto spokojený.
-
- Častý návštěvník
V myslivosti 11/2024 je test brokovej dvojky v kalibri 20/76. Vyjadrujú sa tam celkom pochvalne.Choochoo007 píše: ↑úte 12.11.2024, 10:21 Prosím o zkušenosti s tímto výrobcem brokovnic. Prostě cokoli, co může rozhodnout výběr. Díky za jakékoli info o kvalitě zpracování, chodu, životnosti, ergonomie ...
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Tak toho Krale koupilk jinej kolega, tak uvidime casem, jak si povede v porovnani s ATOU. Druhej je rozhodnuty pro ATU, takze nejaky porovnani bude, ale ani jeden se zatim nijak vyrazne brokove strelbe nevenuje.
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]