Prvni rana u malorazky

Vše o kulovnicích a malorážkách
Michal_123
Zkušený diskutér

Re: Prvni rana u malorazky

Příspěvek od Michal_123 »

Radeknes píše: pon 29.7.2024, 16:56 Pro michal,tvrdim stale to same,zacne to ulitavat bud okamzite po vycisteni hlavne a nebo v pripade necisteni a ponechani par hodin bez strelby,nevidim nikde,ze bych si protirecil.
Tak si přečti svůj první post:
Radeknes píše: sob 27.7.2024, 14:31 Mam malorazku hatsan,kdyz ji po strelbe protahnu cistici snurou,tak pri dalsi strelbe mi prvni rana ulitne cca 14 cm vetsinou vlevo nahoru,ale pokazde na trochu jine misto.Druha rana ulitne cca 5-6 cm a dalsi rany uz litaji dobre.Kdyz ji nevycistim,tak mi udela uplne to same.
No, je to jedno, ale až budeš sepisovat reklamaci, tak si dej záležet, abys závadu popsal dobře.
Radeknes
Nový návštěvník

Příspěvek od Radeknes »

Pro michal,omlouvam se nenapsal jsem to uplne presne.Jinak jsem volal prodejci a bylo mi receno,ze se uz nejake podobne problemy resily,takze mam malorazku privezt na reklamaci.Potom dam vedet jak reklamace dopadla,jeste jednou vsem dik za vase nazory.
Radeknes
Nový návštěvník

Příspěvek od Radeknes »

Dobry den,tak vam oznamim jak jsem dopadl.Uplne to zkratim,protoze nechci psat slohovou praci.Prvni reklamace, bylo prelesteno usti hlavne s tim,ze malorazka je v poradku.Ano problem se zlepsil uz prvni rana neulitavala 14 cm,ale pouze asi 5 cm.Druha reklamace na nalehani prodejce,ze malorazku pouzivam k lovu a potrebuji hlavne prvni ranu dodavatel uznal vadu hlavne.Prodejce mi rekl narovinu,ze mi ani uz nechce nabyzet novy kus,ze mi radsi vrati penize nebo at si koupim cz 457,ze tam nema strach z toho,ze bych byl nespokojen.Takze jsem si poridil cz a musim uznat,ze to je nebe a dudy :D Takze vam vsem dekuji za rady a klobouk dolu pred pany,kteri psali,ze je to vada hlavne.
Odpovědět