Ahoj,
chci se zeptat zda někdo u nás dělá Blaser R8 chassi.
Zjsitil jsem, že se jako náhradní díl nedodává, tak si říkám, že by ji šikovný puškař na CNC byl schopen vyrobit. Existuje někdo u nás kdo toto dělá nebo je nějaká profi druhovýroba na kterou jsem ještě nenatrefil? Jedná se mi o hlavňové lože do pažby "GRS Bifrost". (Professional nebo Prof. Success)
Z důvodu, že moje délka paže od jamky lokte na konec ukazováčku je 47 cm jsou mi blaser originál pažby malé.
Chassi Blaser R8 barrel bedding (barrel bed) a CNC
Re: Chassi Blaser R8 barrel bedding (barrel bed) a CNC
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Re: Chassi Blaser R8 barrel bedding (barrel bed) a CNC
https://www.the-hunter.ch/fuer-die-waff ... r-r8?c=724
Dělali i trigger unit do systému, takže komplet druhovýroba systému do pažby pro pušky R8.
Sprznit pažbu umí kde kdo, ale udělat ten zbytek už je mnohem horší. Proto je vcelku vtipné jak se prodávají resp. nabízejí vybrakované "bezcenné" originální plastové pažby Blaser R8 za ranec a přitom to nejdůležitější tam chybí.
Dělali i trigger unit do systému, takže komplet druhovýroba systému do pažby pro pušky R8.
Sprznit pažbu umí kde kdo, ale udělat ten zbytek už je mnohem horší. Proto je vcelku vtipné jak se prodávají resp. nabízejí vybrakované "bezcenné" originální plastové pažby Blaser R8 za ranec a přitom to nejdůležitější tam chybí.
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]