Starosti honebního starosty - slovní úloha

Veškerá legislativa ohledně lovectví a myslivosti
Hirc
Pravidelný diskutér

Re: Starosti honebního starosty - slovní úloha

Příspěvek od Hirc »

SW WebHonitba - na mysliveckyportal .cz
Posmiros
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Posmiros »

Pouzivate nekdo SW webHonitba? Jake s tim mate zkusenosti?

U nas se bude volit nove vedeni HS (starosta HS umrel a uz predtim umreli 2 clenove vyboru ze 7) a navic u nas probehla pozemkova uprava, takze puvodni pozemky uz neexistuji. Tak bude treba to dat nejak dokupy...
CZ 550 Standart .308 Win.- Meopta R1r 3-12x56 RD
CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
Mushroom
Častý návštěvník

Příspěvek od Mushroom »

Dobrý den,
používám v naší honitbě webHonitba a jsem naprosto spokojený. Umí to o dost více věcí, než využiju. Používám pouze aktualizaci členů, pozemků (komunikace s katastrem) a při obnově honitby pro výcuc seznamu členů.
Posmiros
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Posmiros »

Díky za odpověď.

Teď jsem to začal trochu studovat. Takže v aplikaci se zakreslí mapa hranic honitby a odstraní se z ní intravilány obcí. Z toho by tedy měl vyjet seznam pozemků... To by asi nemělo být úplně složité.

Poté se tedy musí zaplatit aktivační poplatek aplikace (8000,-) + data z ČÚZK (kolik cca stojí na 2000 ha, máte někdo představu?) a vyleze z toho seznam vlastníků a výměrami pozemků... Asi furt celkem OK na složitost.

Roztřídění na členy a nečleny HS.... V tom vidím asi největší problém... Podle mě na to nikdo od tvorby honitby (asi 1993) nešáhl a navíc po pozemkové úpravě původní parcely vůbec neexistují a je to různě povyměňované a vlastníci budou už také jiní. To nevím, jak se k tomu vůbec postavit??

Ještě dotaz. Když má parcela třeba 4 vlastníky, jde v aplikaci určit, kdo bude pozemek zastupovat? Nebo jak se to v tomto případě chová?

Díky
CZ 550 Standart .308 Win.- Meopta R1r 3-12x56 RD
CZ 557 Predator .308 Win - Pard NV008S
Bettinsoli Diamond Lux 12/76, 12/76
Odpovědět