Nebude respektive není - došlo všechno možný (revolvery, AR10...) ale .308Win s 16" hlavní nedošla a neví se kdy přijde.
Ruger American Rifle
-
haluziak
- Pravidelný diskutér
Re: Ruger American Rifle
Beware of old men in profession where men die young.
-
haluziak
- Pravidelný diskutér
Tak Ruger po roku došel, zítra půjde na značky. A hned první poznatek, to že Ruger tvrdí že to žere AICS magy, ještě neznamená že to žere jiné AICS magy než od Rugeru. Ten z Bergary tam nejde
-
kancihory@email.cz
- Nový návštěvník
Taky jsem sháněl .308 Win. 16". Marně. Koupil jsem 18". Příští týden to vyzkouším, jak to chodí.
-
haluziak
- Pravidelný diskutér
Tak nazdobeno, teď ještě nastřelit.
Mě se ty zbraně líbí, jen nevím, na so se v přesnosti těšit za tu cenu, protože ty recenze jsou docela "zajímavé".
A teď by tu mohly být 2 za sebou od našich uživatelů. Pánové, těším se na ně.
A teď by tu mohly být 2 za sebou od našich uživatelů. Pánové, těším se na ně.
CZ 600 223 rem + Delta Stryker 5-50x.
CZ 600 308 win + Vortex viper PST II 5-25x
CZ 600 308 win + Vortex viper PST II 5-25x
-
haluziak
- Pravidelný diskutér
O víkendu se (snad) dostanu ven. Mám na to nachystané Hornady American Whitetail 150gr, které konkrétně Ranch .308Win variantě dle youtube fakt chutnají. Otázka je jak moc to degraduji já, dlouhou jsem nestřílel od léta a jak moc nočák. Přecijen to není jak střílet s dobrou optikou.
PS: Bez nočáku a tlumiče je to fakt mazlík, poměrně lehký a obratný. Po nazdobení už to není taková hitparáda ale furt lepší než HMR
ta už zůstane jen na střelnici pokud se ji někdo neujme.
PS: Bez nočáku a tlumiče je to fakt mazlík, poměrně lehký a obratný. Po nazdobení už to není taková hitparáda ale furt lepší než HMR
-
kancihory@email.cz
- Nový návštěvník
Dnes jsem byl nastřelit. (.308 Win. 18" PARD NV008S) Stačilo pár kliků. Desítka na třetí náboj. Bylo to trochu ve spěchu, tak to ještě musím doladit v klidu. Ale i tak dobré. Nastřeluji na 50 m na kruh 30 mm. Mám ji i v .223 Rem. Obě chodí perfektně. Nejsem olympionik tak jsem spokojen když se do těch 3 cm pravidelně trefím. Myslím, že v této cenové kategorii nic lepšího není.