Ahoj Herkule, jsem tady nový, tak nejdřív něco o sobě - od 5 let Zlatá srnčí trofej, od 18 LL, letos je to 13 let aktivního lovení - naprosto miluji dlouhé zimní čekané - liška, divočák. Po nesčetných pokusech se vším možným jsem skutečně našel výbavu, ve které KOMFORTNĚ (s teplýma rukama i nohama!) vydržím sedět i 4 hodiny v -10C na posedu (bez větru). takže:
spodní prádlo: Thermoswed+Moira - TS na tělo, moiru na TS
svrchní oděv: kalhoty + 3/4 budna obojí TUSKER (dohromady ca. 18 tis. Kč) je to pálka, ale skutečně to funguje
boty: Sorel -100C (ca. 6 tis.) nebo Baffin -100 (ca. 6 tis.) taky drahé, ale skutečně funkční, bohužel u nás těžko dostupné, nejlépe nechat někým dovézt přímo z Kanady, pokud neproclí?, tak se dají sehnat okolo 2,5-3 tis. Kč. Jinak se dají objednat na:
http://www.zappos.com
Rukavice: Nenašel jsem žádné, které by fakt fungovaly a tak jsem se uchýlil k praktikám našich babiček - u?il jsem si ca. 40 cm vak o průměru 15cm, který jsem před sešitím "vypolstroval" králičí ko?kou - ruce se hřejí vzájemě a králík to tupluje, ještě ?ňůru na krk a když potřebuje?, tak máš ruce bleskurychle a naprosto bezhlučně venku - to jediné funguje
A něco na závěr, když co 10 min. kontroluje? okolí posedu dalekohledem, doporučuji ob?ít ho 1-2mm filcem, nestudí tolik do rukou...
Tak to je ode mě všechno, ten ohoz je drahý, ale skutečně první co funguje - mimochodem bundu a kalhoty mám 5-tým rokem
Přeju ti až zvolí? k největší spokojenosti a LOVU ZDAR!