Nahrávání videa PARD Pantera Ex 640 LRF

Lovecké puškohledy a vše o nich. Vaše zkušenosti, rady a dotazy.
Odpovědět
Pardal
Nový návštěvník

Nahrávání videa PARD Pantera Ex 640 LRF

Příspěvek od Pardal »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda termo puškohled PARD Pantera EX 640 LRF má nahrávání videa po automatickém zapnutí nejen po výstřelu, ale zda má nahrávání i několik sekund před výstřelem ??

Někde na internetu jsem zahlédl jednu zmínku, že by měl mít 8 sekund i před výstřelem, ale poté co jsem prošel celé menu v puškohledu a také i tomu stažený obsáhlejší manuál, nikde jsem zmínku o nahrávání před výstřelem neviděl. Po dvou pokusech v reálu po výstřelu se mi vždy nahrálo video pouze po výstřelu, před výstřelem nic.

Předem děkuji za případné odpovědi. :)
dalas
Administrátor

Re: Nahrávání videa PARD Pantera Ex 640 LRF

Příspěvek od dalas »

V obecné rovině, pokud máš zapnuto spouštění nahrávání při výstřelu, slouží impulz zpětného rázu k uložení toho co se kontinuálně nahrává do mezipaměti. V podstatě přístroj ukládá do mezipamněti kontinuálně data a v momentě zaznamenání zpětného rázu uloží do paměti po uplynutí y sekund to co bylo x sekund před výstřelem a y sekund po výstřelu. Otázkou je, zda přístroj umožňuje nastavení délky těchto časových úseků.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Odpovědět