Výrobce pažby
-
Petr Kaděrka
- Pravidelný diskutér
Výrobce pažby
Tímto hledám výrobce pažby na starý kulobrok UB ze severní moravy, nejlépe z frýdeckomístecka. Děkuji za tip.
Re: Výrobce pažby
Zkus tady, to není zase tak daleko: http://www.pazby.cz/ a bratranec si nechal dělat pažbu na sportovní brokovnici v Kojetíně. To bych ti ale musel sehnat kontakt, kdyby jsi chtěl.
Blaser R8 8x57 JS, Meopta ZD 6-24x56, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
Zdravím v novém roce, na fotografii je vidět pažba Kulobrokové kozlice Merkel, kterou jsem koupil. Zbraň je to hezká, ráže si líbí (6,5x57R/16). Některý z Předchozích majitelů si nechal udělat na pažbu medailonky (z obou stran). Při prodeji je nechal odstranit. Nelíbí se mi to. A mám problém co s tim?
Mluvil jsem s puškařem a ten mi radil, že nejjednodušší by bylo celý bok pažby okolo těch “záplat” odfrézovat a nalepit dýhu. Já měl představu dát tam zpátky nějaké medailonky. Nevim, co bylo jednodušší a jak by to vypadalo. Jestli s tim máte někdo zkušenosti, tak poraďte. Díky.
Já od nich chtěl udělat loveckou pažbu na dlouhého Mosina a prý vojenské zbraně nedělají
Občas si po některých zkušenostech při řešení úprav na zbraních říkám, jak se někomu stalo, že začal podnikat.
- Michal_123
- Zkušený diskutér
Otevřel si hospodu, ale lezli mu tam lidi 
-
Jan Slavětínský
- Zkušený diskutér
Zdar, nevím jak jsi daleko ,ale zkus p. Miřátskeho z Kámene u Havlíčkova Brodu. Pokud bys měl zájem, mám na něho tel. Machr.
No nevím čemu se divíš, prostě se nezabývají tím co po nich chceš. Znám taky puškaře který ti neudělá vše co by jsi chtěl. Ne že by to neuměl ale prostě se tím nezdržuje.