Remington 7400
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Remington 7400
Co říkáte na samonabíjecí kulovnice??? Co se týká přesnosti, si myslim, že to nebude zas tak špatný 

Moje zkušenost: dělal jsem na to asi před 5ti lety montáže pro jednoho prodejce, (30-06 Spr.) nastřelovalo se to normálně, co mi bylo divné, vyhazovalo to hodně vyfouklé hilzny (asi volná komora) Pak to šlo k zákazníkům a začaly reklamace, poruchy nabíjení. Prodejce to hodil do autu, a pak jsem zjistil, že to místo reklamace prodal někomu jinému,(známý vykuk) a opakovalo se to samé. Takhle volná komora by u nás stoprocentně zkušebnou nepro?la, působilo to na mě dojmem CNC výrobku bez zásahu puškaře při montáži. Firma zřejmě v souladu s moderními trendy puškaře zaměstnávat nepotřebovala, programátoři a obsluhy CNC center vyrobí jakoukoliv součástku, ale je jaksi potřeba do toho vložit něco víc. Dovozce a prodejce jmenovat nehodlám, majitelé obou zbraní přišli na to, že lepší něco přihodit a šli do BARu Prima od Browninga, naprostá spokojenost. Jak je to s Remingtony 7400 dnes nevím, třeba došlo ke zlep?ení.