Ja jsem toto video viděl již dříve,bylo mě z toho zle..když si vemu,kolik práce musela dát stavba posedu a kazatelny..no prostě hrůza.
Doufám že je někdo pozná a že se začne něco dít!protože jestli to bude pokračovat dál tak se budu bát chodit v noci na posed,kuli tomu aby nebyl nějaky poškozený...člověk nikdy neví!slyšel jsem případ, že myslivec šel ráno na vnadiště nasypat kukuřici a tě?il se jak si tam pude večer sednout a při zpáteční cestě k autu zastavil nějakýho mladýho kluka na čtyřkolce a trošku víc ho seřval...no a když se večer vrátil,začal lézt po ?ebříku a byl asi ve 2 metrech tak se kazatelna naklopila k jedné straně,on stihnul seskočit...baterkou si posvítil na nohy kazatelny a zjistil že na dvouch chyběl pul metr!!a další naříznuty!
Hold pomsta je sladká...Někdo na srazu myslím říkal něco o zapálené kazatelně,problemy se vyskytovali určitě již dříve,vyskytují se ale musíme se snažit aby s tím byl konec!...""prostě useknout ruce,nebo nohu...""
jelikož jsem mladý tak si moc dobře pamatuju dětsví,určitě se schodnem,že klukoviny patří k životu!ale u nás bylo hlavní zásada ta,že se nesmí nikomu nic stát a nic se nesmí zničit...todle to je prostě vrchol,tydle hovada by potřebovali naučit vá?it si práce!
Tak kdo je zná,tak něco udělejte!!!