letos se poměrně mohlo u nás dařit. Na strniště po hrachu jich létalo kolem 200 ks. Tak jsem vyrazil hned na zahájení a za hodinku jsem jich měl 5. Další den jsem již nemohl jít protože náš výbor lov holubů zakázal do odvolání

Tak jsem druhý den ráno na tom samém strni?ti střelil sele abych dokázal že nějaké střílení ve dne zas tak moc zvěři nevadí.
 Tak jsem druhý den ráno na tom samém strni?ti střelil sele abych dokázal že nějaké střílení ve dne zas tak moc zvěři nevadí. 
 sám sebe sem do teďka považoval za průměrného střelce, co se týká broků, ale bilance je jasná- skoro 20 prázdných patron a holub žádnej....
  sám sebe sem do teďka považoval za průměrného střelce, co se týká broků, ale bilance je jasná- skoro 20 prázdných patron a holub žádnej....  

Samozřejmě hodně závisí na výkonu zbraně...
 Samozřejmě hodně závisí na výkonu zbraně... dneska ráno jsem seděl kousek vedle na kazatelně a holuby tam lítali jako bych do nich včera nestřílel, tak se tě?im, až na ně zase vyrazim...
  dneska ráno jsem seděl kousek vedle na kazatelně a holuby tam lítali jako bych do nich včera nestřílel, tak se tě?im, až na ně zase vyrazim...