Nová kulovnice SAKO 85 Hunter v ráži 9,3 x 62 mm

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
Tomas 43
Pravidelný diskutér

Nová kulovnice SAKO 85 Hunter v ráži 9,3 x 62 mm

Příspěvek od Tomas 43 »

Zdravím všechny.
Pokou?ím se o poslední zoufalou snahu sehnat výše uvedenou zbraň na území této republiky.Nevíte někdo, kde ji mají? (Za 19 let od skončení totality se nacházím v podobné situaci, jako před ní)
Děkuji. .
Sauer 202 Clasic 8x57 JS, SAKO 75 9,3x62,
Remington 700 VLS 308 W, Remington 700 BDL
7 mm Rem. Mag, Remington 700 BDL 300 RUM, Mannlicher Luxus 6,5 x 55 SE, CZ 527 222.REM,
Marlin 1895 XLR 45-70 GOV, Krieghoff Hubertus 6,5x65 RRWS,Carl Gustaff 1917
Shiva
Expert na zbrane
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva »

1. Totalitni rezim s tim nema nic spolecneho. Jsem docela alergicky na podobne nesmyslne poznamky.
2. rovnez v tomto pripade za to nemohou ani nasi prodejci (ikdyz vytek na jejich adresu by se naslo mnoho)

Po me navsteve IWA vystavy minuly tyden (to si myslim ze je dost velky rozdil od totality, zvlaste kdyz jsem na hranicich nevidel ani clovicka natozpak ostnaty plot, vojaky se psi a samopaly, kteri mi prolezli cele auto, pokud jsem vubec dostal vyjezdni dolozku a valutovy prislib)
a vice jako hodinovem rozhovoru s panem Sami Vaajamo od Saka. Na muj dotaz ohledne nepochopitelne dlouhych dodacich lhut, jsem se dozvedel, ze vyroba ma vic jak 6 mesicu skluz a v soucasnosti bere objednavky na pristi zimu.
z cehoz vyplyva, ze pokud zbran neni nekde u obchodnika skladem z drivejsi dodavky, tak dodani nove zbrane od Detexu je min. 6 mesicu (pokud tam meli objednavku) pokud ne tak taky treba rok.
Doporucuji si vygooglovat obchodniky v Nemecku a Rakousku jestli nemaji skladem.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
Stopař
Moderátor

Příspěvek od Stopař »

absolut souhlas se Shivou. Já jsem se na začátku mého pátrání po "té pravé" zamiloval do Sako 85 Bavarian - podle netu a prospektů. Potom co jsem si zbraň důkladně osahal, tak jsem začal přemýšlet i o jiných a v rozhodování mě utvrdil i fakt, že jejich dodací lhůty jsou - no pro mě jednodu?e neakceptovatelné... a tak jsem pořídil M03....
Mauser M03 9,3x62 Zeiss Diavari VM 3-12x56 osnova 40
CZ 537 .243 Win Swarovski Nova 3-12x56
ZKM 452-2E .22LR Zeiss Diatal 6x42
Iž-58 M 16/70
TT33
Pravidelný diskutér

Sako... Tikka

Příspěvek od TT33 »

Stopař píše:absolut souhlas se Shivou. Já jsem se na začátku mého pátrání po "té pravé" zamiloval do Sako 85 Bavarian - podle netu a prospektů. Potom co jsem si zbraň důkladně osahal, tak jsem začal přemýšlet i o jiných a v rozhodování mě utvrdil i fakt, že jejich dodací lhůty jsou - no pro mě jednodu?e neakceptovatelné... a tak jsem pořídil M03....
Finská zbrojovka Sako, i když pořád vyrábí kvalitní a dobře zpracované zbraně, jak Sako 85, tak Tikku T3, je co se týče objednaných dodávek zbraní naprosto neseriózní a nespolehlivý partner, který má dlouhé dodací lhůty..., které firma Detex nemůže ovlivnit... proto souhlasím s názorem "Stopař", je to neakceptovatelné a v této cenové relaci je více kvalitních zbraní na trhu a bez čekání..., já taky čekal od loňského června a pořád se to prodlu?ovalo... a tak jsem si pořídil R93 :lol: :wink:
... proč nekoupit třeba Mannlicher Luxus :idea:
Tomas 43
Pravidelný diskutér

Kulovnice Sakko

Příspěvek od Tomas 43 »

Zdravím všechny. Já se hned na začátku omlouvám za snad trošku nevhodný obsah svého dotazu. Nicméně patřím mezi lidi, které zajímá hlavně výsledek a v této souvislosti jsem si vzpoměl na fronty na Simsona a týdenní přespávání u Mototechny v r. 1986.
Tu kulovnici jsem už sehnal v Německu a po zkušenostech které tady mám se budu v budoucnu raději obracet na tamějšího prodejce, neustálé telefonování apod. mě stojí můj čas, peníze a nervy.
Děkuji za všechny reakce včetně Shivovi.

Lovu Lesu
Sauer 202 Clasic 8x57 JS, SAKO 75 9,3x62,
Remington 700 VLS 308 W, Remington 700 BDL
7 mm Rem. Mag, Remington 700 BDL 300 RUM, Mannlicher Luxus 6,5 x 55 SE, CZ 527 222.REM,
Marlin 1895 XLR 45-70 GOV, Krieghoff Hubertus 6,5x65 RRWS,Carl Gustaff 1917
Odpovědět