Koupě zbraně z EGUN
Nákup zbraně nebo příslušenství ze zahraničí.
Nemáte někdo zkušenosti s nákupem zbraně nebo puškohledu ze zahraničí? Např. náklady na dopravu z USA, apod.
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
-
- Pravidelný diskutér
dovoz Leupolda
Skus www.pkhuntingstore.com Urcitee se s nim dohodnes.Choochoo007 píše:poradi nekdo jak nejspolehliveji a nejlevneji dostat z USA Leupolda???diky
dovoz optiky
Skus www.pkhuntingstore.com. Je to v pohode. Urcite se s nim dohodnes.Choochoo007 píše:poradi nekdo jak nejspolehliveji a nejlevneji dostat z USA Leupolda???diky
Buhu?el vás musím zklamat, ani tam nepochodíte.
Amíci maj velkej vítr z teroristů a tak nejde poslat ze států ani Leupold ani NF. Obojí jsem se snažil si objednat.
Co mám info, tak to jde vše jen přes Henkeho nebo přes naše prodejce, ovšem nejsem si jist zda to nemají té? od něho.
Dolarová cena je však postavena 1:1 k Euru+ nějaký přídavek.
Amíci maj velkej vítr z teroristů a tak nejde poslat ze států ani Leupold ani NF. Obojí jsem se snažil si objednat.
Co mám info, tak to jde vše jen přes Henkeho nebo přes naše prodejce, ovšem nejsem si jist zda to nemají té? od něho.
Dolarová cena je však postavena 1:1 k Euru+ nějaký přídavek.
-
- Zkušený diskutér
obcas do USA letam, a tak bych jeste upozornil na jednu vec, ktera se nam tady z evropy zda nerealna - i kdyz se clovek ocitne v USA, ma z internetu vyjety seznam obchodu, pravdepodobnost, ze dany vyrobek v danem obchode koupi, je minimalni. moje konkretni zkusenosti z vychodniho pobrezi kolem New Yorku - sehnat dva konkretni puskohledy me loni stalo 2 tydny usilovneho behani, shaneni, zjistovani moznosti a proseb. a bez toho, abych si jeden z techto puskohledu nemohl objednat na "dobirku", tak bych se byval vratil temer s prazdnou. a k tomu, aby si clovek mohl objednat vyrobek, potrebuje jak americkou osobu, na kterou se vyrobek objedna, tak jeste jeho kreditku, ktera by opet mela byt americka - jakakoliv evropska data znamenaji cenu nahoru ci nejake komplikace...
Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
ahoj, mate nekdo zkusenosti s prodejcem puškohledu jehoz odkaz jsem dal SAKO?? www.pkhuntingstore.com
Ahoj, napis mu mail a dohodnes se s nim. Na Slovenskym foru www.polovnictvo.com se dozvis vic. Par lidi si to dalo poslat, co vim, tak bez problemu. Co se tyce nakupu v USA primo na prodejne, je to dost problem, jak uz bylo napsano, lepsi na objadnavku nekoho kdo tam zije. Z www.skyoptics.com, nebo www.opticsplanet.com to prijde na adresu v USA za par dnu. Musi se ale platit kartou hned pri objednavce. Jinak doprava do CR jako dar, aby jste neplatili clo Vas prijde kolem 30US. Nebo dovoz individualne v kufru. Mam VX lll 3,5-10 a 4,5-14 oba x 50 illuminated s german 4 Dot. Nikdy jsem Leupolda nemel, takze uvidim, ale Meostar 3-10x50 ma na vecer lepsi skla. A neni to muj jenom subjek.pocit. Je s nim proste vecer videt dele.mischak píše:ahoj, mate nekdo zkusenosti s prodejcem puškohledu jehoz odkaz jsem dal SAKO?? www.pkhuntingstore.com
...
Ahoj máte někdo zkušensoti s dovozem zbraně z Německa? My v Čechách to máme podle zákona zdá se celkem jednoduché, ale co němci? Vydra?il jsem teď nádherný kulový troják, ale nevim co to všecko bude znamenat na Německé straně. Tady u nás je to jednoduché (nechal jsem si to potvrdit i od místních policajtů) - dojdu si za 500 pro povolení k dovozu zbraně, vyplním typ, číslo, přechod přes který zbraň povezu. Po dovozu to přihlásím a tím to hasne... Jen Germán na druhém konci drátu je drobet vydě?ený co že to znamená, že flintu koupil někdo z divokého východu
Rád bych ho něčim uklidnil, ale zatim nevim 

Nejlepší ráže je dobrá střela a nejlepší střela je ta dobře umístěná!
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...