Veletrh Hohe Jagd/Salzburg

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Alda
Zkušený diskutér

Veletrh Hohe Jagd/Salzburg

Příspěvek od Alda »

dozvedel jsem se velmi dobre reference na tento veletrh pro myslivce, rybáře a fanou?ky off road. kona se od 09. do 11.02. a da se tam napr. koupit vybaveni pro myslivost za velmi dobre ceny. podrobnosti na http://www.hohejagd.at
jedu tam v sobotu, tak pak budu referovat :wink:
Alda
Zkušený diskutér

Vyborna zkusenost

Příspěvek od Alda »

tak jsme byli o vikendu s "Aldakem" a jeste jednim kamosem na tomto veletrhu: uprimne musim uznat, ze jsme byli vsichni "hin", jak se u nas rika :D obrovsky vyber zbrani, optiky, streliva, obleceni, krmiva, posedu a kazatelen, loveckych spolecnosti nabizejicich lovy po celem svete, psu... proste vsech moznych i nemoznych veci, co s myslivosti souvisi. a hlavne: ceny o mnohem lepsi, nez jake jsou u nas. s posilujici korunou byly nakupy opravdu financne zajimavy. pro predstavu veletrh navstivilo celkem cca 36,5 tis. lidi - za 3 dny. no, ty lidi byl asi jediny zapor :D cely veletrh jsme prosli za cca 6 hodin (vcetne cca 1 hodiny na obed).
nakonec jsme se vsichni shodli, ze pristi rok (09. - 11.02.07) vylet urcite zopakujeme, a to uz asi v hojnejsi sestave :D
p.s. jen me mrzi, ze jsem se nezastavil u swarovskiho se podivat na ten novej puskohled Z6...
tady je par zajimavych trofeji...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Pěkné! :wink:
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
Aldak
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldak »

výstava perfektní opravdu zá?itek :D :D :D raku?áci si to fakt uměj u?ít.Od desetiletých dětí oblečených v ko?ených "golfkách" a klobouku se ?tětkou ,až po nejstarší generace.
Nabyl jsem dojmu, že rakouský myslivec je vočích veřejnosti určitě Váženější než myslivec u nás.
Jinak ze strany vystavovatelů ochota a laskavost( i přes menší či větší jazykové bariery).
No co dodat .příští rok se budu snažit se tam opět podívat a všem ostatním to mohu jen a jen doporučit.

P.S. pečené koleno se zelim a "rádl bier" taky vynikající...... :) :) :)
Andy
Administrátor

Příspěvek od Andy »

Nojo... zatimco jste si uzvali... ja mrznul na kazatelne a koukal se zalibou na zdrhajici lisky :D tomu rikam spravedlnost!

Jinak verim, ze v "rajchu" je to o necem jinem nez tady.

Trofeje paradni. Vsechna cest.
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

moc pěkný a k tomu že se tam na myslivce kouká jinak tomu se nedivím nepoznali montérkový myslivce
Aldak
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldak »

Andy píše:Nojo... zatimco jste si uzvali... ja mrznul na kazatelne a koukal se zalibou na zdrhajici lisky :D tomu rikam spravedlnost!

Jinak verim, ze v "rajchu" je to o necem jinem nez tady.

Trofeje paradni. Vsechna cest.
Joo vlastně když jsme jeli , tak ráno na Dolňáku před hranicema jedna kmotra číhala u silnice. :) :) :) kdo ví jestli to nebyla ta Tvoje "rychlono?ka" :?: :?: :?:
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

Jo trofeje sou to pěkný,ale většinou ne s toho raichu.Co se týká vážnosti myslivecké uniformy v Rakousku jsou na tom líp jak u nás policie.Tam se to nosí jak u nás kvádro,kdo by v tom seděl dneska třeba na úřadě.Snad jen na ?P.
Alda
Zkušený diskutér

Příspěvek od Alda »

panove, rok utekl velmi rychle a je tu dalsi rocnik vystavy Hohe Jagd v salzburgu. po lonskych vybornych zkusenostech jsme rozsirili rady naseho "zajezdu" a zase vyrazime. jelikoz salzburg neni pro nektere z nas daleko, stoji za to se tam jet podivat - vystava je ve dnech 22. - 24.02. jinak pri on-line objednani vstupenek je sleva. http://www.hohejagd.at/
Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
klouda
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klouda »

Loni jsem byl na podobné velké výstavě v Mnichově a moc jsem si to u?il...opravdu parádně připravená akce se vším co k tomu patří. Kompletní nabídky všech velkých firem k ručnímu prozkoumání+ mraky optiky a dalších doplňků. Mnichov je jen jednou za dva roky, takže letos nic.
Tak Aldo pozdravuj v Salzburgu a pořiď nějaké fotky...třeba se tam napřesrok podívám taky. :P
.22, .243., 7x57, 8x57IS, 9mm, 16/70, 12/76
Josef Kuřitka
Zkušený diskutér

Výstava

Příspěvek od Josef Kuřitka »

Já bych jel taky. Kudy pojede? Aldo? že bych se případně připojil. Nejel by někdo ze Znojma, Třebíče, Brna?
Alda
Zkušený diskutér

Příspěvek od Alda »

pepo, je mi lito, ale pracovni povinnosti mi na 99% zhati muj plan, takze cely vikend budu v praze a pracovat :evil: :evil: :evil:
mensi "skupinku turistu" ale organizuje aldak...
Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
tombr.a
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombr.a »

Sice to nema nic společneho s vystavou,ale myslim že to stoji take za zhlednuti.Tohle je jedine co jsem američanum zavidel,od nejmen?iho hačku na ryby po čluny,sne?ne skutry,tereni auta atd.

http://img389.imageshack.us/img389/5107/pict0010yq8.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/1003/pict0013vi0.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/3811/pict0014qp2.jpg
http://img355.imageshack.us/img355/5126/pict0016gj5.jpg
Odpovědět